e-ville

e-ville

e-ville
Päätason tuotekategoriat
Kootut
3d virtuaalilasit
3d-tulostus ja diy
5s
Action-kamerat
Akut
Apple iphone
Apple suojat
Asusteet
Audio
Auton valot
Autotuotteet
Elektroniikka
Harrastukset
Hauskat
Helikopterit
Hiustenhoito
Huolto ja varaosat
Ipad
Iphone 4
Iphone 6
Juhliin
Kaapelit
Kalastus
Kauneus & terveys
Keittiöön
Kellot
Kellot miehille
Kellot naisille
Koiralle
Korut miehille
Korut naisille
Koti ja vapaa-aika
Kuulokkeet ja kaiuttimet
Kylpyhuoneeseen
Käsikonsolit
Lahjatavarat
Lastenhuoneeseen
Laturit ja telineet
Laturit, kaapelit & osat
Laukut & lompakot
Lelut
Liikunta
Lisävarusteet ja varaosat
Lisää kategorioita
Macbook
Matkustaminen
Meikkituotteet
Miehille
 
Mittarit
Mittarit ja huolto
Mobiilituotteet
Moottoripyöräileville
Moottoripyöräily
Mp3
Muistituotteet
Musiikki
Muut
 
Muut lemmikit
Muut merkit
Naisille
Nokia
Obd-lukijat
Otsalamput
Pc-tarvikkeet
Pelit
Pelitarvikkeet
 
Polkupyörät
Projektorilamput
Projektorit
Puhelimet
Puhelimet & tabletit
Pukinkonttiin
Radio-ohjattavat
Retkeily
Samsung
 
Suojat älypuhelimille
Suomi-varasto
Suosituimmat ja uutuustuotte..
Sähkökulkuneuvot
Säilytys
Tabletit
Tabletit & suojat
Taskulamput
Terveys
 
Toimistoon
Tuning
Työkalut
Valokuvaus
Valot ja lamput
Valvontakamerat
Varavirtalähteet
Xiaomi
Älykellot ja -rannekkeet
 

E-ville.com on kiinalaisten tavaroiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Sen on perustanut vuonna 2006 Hong Kongiin muuttanut Ville Majanen. Yritys on nopeasti laajentunut työllistämään 20 työntekijää, ja tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita on jo 200 000. E-ville.comin valikoimiin kuuluu yli 5000 tuotetta, joten sieltä on helppo löytää jokaiselle jotain. Tuotevalikoimasta löydät kaikkea mahdollista piknikalustasta salakuuntelulaitteisiin. Suurimmat tuoteryhmät ovat autotuotteet, elektroniikka, hupituotteet ja kodin sisustamiseen ja ruuanlaittoon liittyvät tuotteet sekä naisille suunnatut tuotteet. Autotuotteista esimerkkinä voisi mainita erilaiset työkalut, vikakoodinlukijat, autotarrat ja peruutuskamerat. Elektroniikkatuotteiden joukossa on puolestaan mittavat määrät erilaisia kännyköitä, tietokonetarvikkeita, pelikonsoleja ja kameroita. Hupituotteisiin lukeutuvat vaikkapa erilaiset lelut ja rakennussarjat. Kotiin liittyvien tuotteiden kirjo on laaja. Verkkokaupan valikoimissa on esimerkiksi erilaisia astioita ja keittiövälineitä, sisustustuotteita, tekstiilejä ja lamppuja. Naisille suunnattujen tuotteiden joukosta löytyy kauneudenhoitovälineitä, runsaasti koruja, hiustenhoitotuotteita, laukkuja ja vaatteita. Lisäksi verkkokaupasta löytyy myös esimerkiksi lemmikkieläintarvikkeita, pyöräilytarvikkeita ja urheiluvälineitä. Halutessaan voisi siis sisustaa E-ville.comin valikoimilla lähes koko talon. Mahtavan valikoiman lisäksi E-ville.comin valttikorttina on sen edullisuus. Halvat hinnat on mahdollista saavuttaa Kiinan halvan hintatason avulla ja ostamalla tuotteet suurissa erissä suoraan valmistajilta ilman välikäsiä. Toki jos haluaa alennusta verkkokaupan jo entisestäänkin edullisista hinnoista, kannattaa etsiä netistä alennuskoodeja. Kiinalaisten tuotteiden ostaminen netistä saattaa epäilyttää joitakuita, mutta aivan turhaan. Jokaisesta tuotteesta on verkkokaupassa selkeä kuva sekä lyhyt sanallinen kuvaus. Verkkosivuilta voi myös lukea muiden käyttäjien kokemuksia ja seurata ahkerasti päivittyvää blogia. Tuotteet ovat huolellisesti valittuja ja korkealaatuisia. Lisäksi niillä on takuu, tavallisimmin 3-12 kuukautta. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, josta ei koidu lisäkuluja asiakkaalle. Erittäin ystävälliseksi kehuttu asiakaspalvelu neuvoo asiakkaita mielellään tuotteiden valintaan ja tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Helpointa on ottaa yhteyttä verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Tilaaminen e-ville verkkokaupasta

Tilaaminen netistä on yksinkertaista. Tilausten käsittely vie yleensä noin 1-3 päivää. Asiakas saa tilauksestaan sähköpostiin varmistuksen, jotta hän voi olla varma tilauksensa rekisteröitymisestä. Oman tilauksensa voi tarkistaa myös verkkokaupan Oma tili -osiosta, mikäli on kirjautumishetkellä luonut oman käyttäjätilin. Kaikki tuotteet lähetetään joko Kiinan, Singaporen tai Sveitsin postilaitoksen kirjattuina postilähetyksinä, mikä mahdollistaa paketin kulun seuraamisen henkilökohtaista seurantakoodia käyttäen. Postin kulussa kestää tavallisesti 8-15 vuorokautta. Erilliset tuotteet lähetetään teknisistä syistä usein erillisissä paketeissa, joten ne eivät välttämättä saavu yhtä aikaa. Toimitus on ilmainen yli 10 €:n arvoisiin tilauksiin. Alle 10 €:n arvoisista tilauksista peritään 5 €:n toimitus- ja käsittelymaksu. Yli 22 €:n arvoiset tilaukset on tullattava, mutta tullaaminen on erittäin helppoa ja onnistuu hyvin vaivattomasti tullin internet-sivujen välityksellä. Maksaminen onnistuu verkkopankin kautta suoramaksuna, tilisiirrolla, Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla, Paypalin kautta tai Klarna-laskulla. Asiakas voi käyttää maksamiseen myös asiakastililleen aiemmista ostoista kertyneitä Diel-rahoja, joita voi keräillä myös esimerkiksi kirjoittamalla tuotearvosteluita. Koko tilauksen voi maksaa Diel-rahoilla. Kannattaa siis keskittää ostoksensa E-ville.comiin.

Tiivistelmä E-ville.comista

  • E-ville.com on suomalaisomisteinen verkkokauppa, joka on erikoistunut kiinalaisten tuotteiden maahan tuomiseen ja myymiseen. Erittäin laajaan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi autotuotteet, elektroniikka, kodintuotteet, naisille suunnatut tuotteet ja vapaa-ajantuotteet.
  • Tilaukset toimitetaan postitse kirjattuina lähetyksinä.
  • Toimituskuluja ei peritä yli 10 €:n arvoisista tilauksista. Alle 10 €:n tilauksista peritään 5 €:n lähetyskulut.
  • Normaali toimitusaika vaihtelee 8-15 vuorokauden välillä. Tuotteet saatetaan postittaa useassa erässä.
  • Monia tapoja maksaa: Maksutapoina käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard, verkkopankkimaksut, tilisiirto, maksaminen Paypalin kautta tai Klarna-laskulla. Myös aiemmista ostoksista kertyneitä Diel-rahoja voi käyttää maksamiseen.
Hong Kong, Kiina
Takaisin