Digishop

Digishop

digishop
Päätason tuotekategoriat
Kootut
Armor-x
Beeyo mobiilitarvikkeet
Etusivu-1
Forever tarvikkeet
Henkilöstöetu
Huolto
Jatkojohdot
Kaapelit & adapterit
Kaiutinelementit
Komponentit
Koti & vapaa-aika
Macbook & tietokone huol..
Macbook varaosat
Mainoslehden kampanjatuottee..
Oheislaitteet
Puhelintarvikkeet
Puhelinvaraosat
Samsung galaxy tab tarvikkee..
Samsung huolto
 
Serverit ja tarvikkeet
Stereo-audio-kaapeli 2 x rca..
 
Tabletti- ja puhelintarvikke..
Tietokone & tablet tarvi..
 
Verkko
Ääni & kuva
 


Digishopin verkkokauppa mahdollistaa elektroniikan ystävän shoppailun vaikka keskellä yötä. Laaja valikoima sisältää kaikki audio-, video-, tv-, puhelin-, kamera-, tietokone- ja Pad -tuotteet. Kaikki elektroniikka on saatavilla kätevästi verkkokaupasta, ja kaikki tarpeellinen voidaan tilata suoraan netistä. Uusia kokemuksia merkkituotteista tarjoavat Canon, Sony, LG, Samsung, iPhone, Nokia ja Panasonic. Tutut ja turvalliset tuotteet sekä kuumimmat tuoteuutuudet löytyvät muutamalla klikkauksella Digishopin verkkokaupasta. Lisäosat, kuten laturit, kaapelit, suojat, laukut, kotelot, akut ja antennit, voidaan tilata samasta osoitteesta. Digishop antaa ostoksia tekevälle aina uusimmat tuoteuutuudet sekä laajan valikoiman, josta voidaan hankkia myös jo tutuiksi tulleet elektroniikkatuotteet. Edulliseen ja laadukkaaseen elektroniikkakauppaan kannattaa tutustua ja ihastua jo tänään. Digishoppilainen on aina ajan tasalla, sillä hänellä on käytössään todella laaja ja edullinen valikoima laatutuotteita.

Digishop -elektroniikan ystävän verkkokauppa

Digishopissa ostoksia tekevät löytävät kaikki viimeisimmät tuoteuutuudet, oltiin sitten etsimässä uutta puhelinta, tietokonetta, kameraa, kahvinkeitintä, pölynimuria, herätyskelloa tai videovalvontatuotteita. Kodinhoito on helpompaa oikeilla, toimivilla välineillä ja Digishop tarjoaakin vain ja ainoastaan parasta laatua olevaa kodin elektroniikkaa ilman turhia katteita ja korkeita hintoja. Puhelimen lisäosat sekä akut, laturit tai kuulokkeet onkin hyvä hankkia tunnettuja tuotemerkkejä ja laatua edustavasta elektroniikkaliikkeestä. Digishopin ainutlaatuinen tuotevalikoima mahdollistaa myös kauneudenhoito- ja terveyslaitteiden hankinnan samasta osoitteesta. Partakoneet, sähköhammasharjat, kuumemittarit, verenpainemittarit, vaa'at, hierontatuotteet sekä hiustenhoitotuotteet löytyvät kätevästi muutamalla klikkauksella, eikä siis ole tarpeen lähteä surffailemaan erikseen kosmetiikkasivustoille. Myös turvallisuustuotteet, kuten palopeitteet, kuuluvat Digishopin vaikuttavan suureen tuotevalikoimaan. Lapsiakaan ei ole unohdettu, joten kannattaa tutustua suloisiin kylpyleluihin Digishopin lasten omalla osastolla. Elektroniikan tueksi nettikauppa tarjoaa myös monipuolisen valikoiman eri akkuja ja paristoja. Kaupasta löytyvät myös puhelimen huoltopalvelut. Digishopin monipuolisuuteen ja helppoon konseptiin, jossa ostokset tehdään suoraan kotioloissa, ei voida olla ihastumatta. Ostosten teko ei voisi tulla tämän helpommaksi, ja hintavertailukin on tehty muutamassa minuutissa. Kaikki tunnetut merkit, tuoteuutuudet, avulias asiakaspalvelu sekä korkealaatuiset tuotteet saadaan osoitteesta digishop.fi.

Korkealaatuista elektroniikkaa verkosta

Suomen Digishop perustettiin vuonna 2005, ja se on siitä lähtien tarjonnut moitteetonta asiakaspalvelua sekä korkealaatuisia tuotteita varmistaen suosionsa elektroniikkaa tarjoavana nettikauppana. Verkkokaupan lisäksi Digishopilla on noutomyymälä, joka toimii Helsingissä Mechelininkadulla. Verkkokaupassa asiointi on tehty mutkattomaksi ja mahdollisimman asiakasystävälliseksi. Tuotteet toimitetaan3 päivän kuluessa tilauksen teosta tai heti kun kyseinen tuote on saatavilla. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Katso toimitushinnat ja tarkemmat toimitustiedot tästä. Tuotteiden tulee palautuksen hetkellä olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä paketissaan. Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksuvälineiksi verkkokauppa hyväksyy verkkopankit, ennakkomaksun, postiennakkomaksun, laskun, tilisiirron tai osamaksun. Takuu riippuu tuotteen tuotetiedoista. Tilaaminen on helppoa ja toimitukset nopeita tehden kalliimmankin elektroniikan tilaamisen turvalliseksi. Uusin elekroniikka on siis nyt kaikkien ulottuvilla kotoa poistumatta ja ostoksia voidaan tehdä vuorokaudenaikaan katsomatta. Digishopin palvelu on aina suomalaista ja laadukasta. Kaikkien kysymysten sekä mahdollisten ongelmien tiimoilta asiakasta palvelee asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun otetaan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Digishopista kaikki elektroniikkatuotteet tilataan edulliseen hintaan ja laadusta tinkimättä. Liikkeestä löytyvät audio-, video-, tv-, puhelin-, kamera-, tietokone- ja Pad -tuotteet sekä turvalliset ja tutut merkit kuten Canon, Sony, LG, Samsung, iPhone, Nokia ja Panasonic. Verkkokauppaa käytettäessä voidaan itse päättää ostosten ajankohta. Samasta verkkokaupasta saadaan niin uudet tietokoneet ja puhelimet, kuin kauneustuotteet tai kahvinkeittimetkin. Helpot tilaukset ja nopeat toimitukset tekevät Digishopin verkkokaupasta jokaisen elektroniikkaa ostavan paratiisin. Vaikuttavan suureen tuotevalikoimaan ja uusimpiin tarjouksiin kannattaa tutustua jo tänään.

Mäntyviita 2, 02110 Espoo
Y-tunnus: 1980160-9
Takaisin