Musti ja mirri

Musti ja mirri

mustijamirri

Eläintarvikekauppa Musti & Mirri tarjoaa lemmikinomistajalle suuren ja kattavan valikoiman tuotteita. Tuotteita on tarjolla niin koirille, kissoille, pieneläimille, häkkilinnuille kuin akvaariokaloillekin. Musti ja Mirri -verkkokauppa on mainio tapa hankkia kaikki lemmikin tarvitsemat ruoat, herkut, tarvikkeet ja lelut. Verkkokauppa pursuaa merkkituotteita, kuten Pure natural, Coucou! ja Little bigger. Kannattaa liittyä Mustin ja Mirrin kanta-asiakkaaksi ja hyötyä mainioista hinnoista, neuvoista ja asiakaspalvelusta joka päivä. Kanta-asiakkaat saavat bonuskortin, jolla säästää rahaa lemmikin ruoat ja tarvikkeet Mustin ja Mirrin liikkeistä tai verkkokaupasta hankkiessaan. Kannattaa myös tutustua Mustin & Mirrin kotisivujen hyödyllisiin ja hauskoihin linkkeihin. Sivuilta löytyvät opetusvideot, blogit ja tarvikelistat kätevästi yhdestä osoitteesta. Kattava tuotevalikoima takaa sopivat tuotteet jokaiselle lemmikille. Tutustumaan pääsee jo tänään. Karvakorvat iloitsevat terveellisestä ja herkullisesta ruokavaliosta, maittavista herkuista, toimivista tarvikkeista sekä hauskoista leluista. Kun tuotteet tilataan netistä, saadaan enemmän aikaa nauttia lemmikin seurasta joka päivä.

Eläinkauppa lemmikille ja lemmikinomistajalle

Musti & Mirri on perustettu vuonna 1988, ja se on koko Skandinavian suurin lemmikkikauppaketju. Mustin ja Mirrin tuotteet on pääosin suunnattu koirille ja kissoille, mutta sieltä voidaan hankkia ruoat ja tuotteet myös jyrsijöille, kaneille, kaloille ja linnuille. Tuotevalikoimasta löytyvät ruokien lisäksi pannat, ruokakupit, valjaat, turkinhoitotuotteet, treeniliivit, ulkoilutakit, purulelut, keksit, kissanhiekat, eläinaiheinen kirjallisuus, telineet, kopat ja häkit. Kuka tahansa voi hankkia uusia iloisia kokemuksia lemmikkinsä kanssa ja ostaa uudet, kekseliäät lelut Mustilta ja Mirriltä. Kun etsitään tiettyä tai juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivaa tuotetta, kannattaa aina kääntyä osaavan asiakaspalvelumme puoleen vaikka kätevästi sivustolla toimivan chatin kautta. Mustin ja Mirrin verkkokauppaa on helppo käyttää. Kätevien osastojen ja hakuominaisuuksien avulla etsimänsä löytää muutamassa sekunnissa. Shoppailu on rauhallista ja tilaaminen käy nopeasti. Musti ja Mirri -verkkokauppa on mainio paikka kokeilla uusia tuotteita lemmikin hyvinvointiin. Netistä tilattaessa hyödytään aina parhaista tarjouksista ja hintavertailu voidaan tehdä muutamalla nopealla klikkauksella. Tuotemerkkejä on satoja, esimerkiksi Rukka, No chew, Kong, Wagg, Berner, Purina, Espree, Nutra, Tetra, Petsafe, Hurtta ja Bony. Varastossa olevat tuotteet verkkokauppa pyrkii toimittamaan 2-7 arkipäivän kuluessa. Minimitilaus on 15 € ja yli 99 €:n tilausten kotiinkuljetuksesta ei tarvitse maksaa postikuluja. Tuotteet voidaan palauttaa tai vaihtaa14 päivää tilauksen tekemisestä, eikä palautetuista tuotteista tarvitse maksaa postikuluja. Tuotteista palautetaan maksettu hinta sekä toimituskulut. Mustin ja Mirrin asiakaspalvelu toimii kätevästi sähköpostilla, puhelimella tai verkkokaupan chatin välityksellä. Ostokset voidaan maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla. Verkkokaupan käyttö on helppoa ja turvallista. Toimitukset saadaan halutessa kotiovelle tai lähimpään postikonttoriin. Mustin & Mirrin lukemattomat kanta-asiakkaat suosittelevat Musti & Mirri -liikkeitä ja verkkokauppaa. Kannattaa tulla mukaan iloiseen joukkoon jo tänään ja tassutella verkkokauppaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Kattava tuotevalikoima auttaa löytämään juuri oikeat tuotteet esimerkiksi ruoka-allergiselle lemmikille. Myös kätevät varusteet kuten treeniliivit ja ulkoilutakit sisältyvät tuotekirjoon. Tuotteiden lisäksi Mustin ja Mirrin kotisivut pursuavat hyödyllistä tietoja lemmikin hyvinvoinnista. Tutustua kannattaa myös hauskoihin linkkeihin ja blogeihin. Kaikki lemmikin tarvikkeet ja ruoat saadaan siis nyt kätevästi yhdestä osoitteesta, Mustin ja Mirrin verkkokaupasta. Lemmikin hyvinvointi on isännälle tärkeää joka päivä. Musti & Mirri on ammattilaisen valitsema lemmikkiliike.

Musti & Mirri on Skandinavian suurin lemmikkikauppa, jonka löytää myös netistä. Mustin ja Mirrin verkkokaupasta löytyvät ruoat, tarvikkeet ja lelut jokaiselle lemmikille. Liikkeen tuotteet on pääasiassa suunnattu koirille ja kissoille, mutta löytyvätpä ruoat ja tarvikkeet myös jyrsijöille, kaneille, pieneläimille, linnuille ja kaloille. Merkkituotteet ja laaja tuotevalikoima takaavat laadun edulliseen hintaan. Älä unohda Mustin ja Mirrin Facebook sivuja.

J�nnekatu 10, 20760 Piispanristi
Y-tunnus: 1083808-5
Takaisin