Lainaa ostoksiin

Joskus tärkeidenkin hankintojen toteutuminen on kiinni rahasta, jolloin paras ratkaisu voi olla ottaa sopivan kokoista lainaa. Lainaa ostoksiin tarjoavat sekä yksityiset rahoitusyritykset että verkkokaupat. Summan mukaan vaihtoehtoja ovat pikalaina ja vaatekauppojen tarjoama kulutusluotto. Lainan lisäksi ostokset voi maksaa myös osamaksulla tai laskulla.

Pientä lainaa ostoksiin saa yksityisiltä rahoitusyrityksiltä, joiden tuote on pikalaina tai suurempi kulutusluotto. Katso lainavertailu täältä. Laina-ala on uudistunut ja markkinoiden kova kilpailu ovat alentaneet lainojen kuluja merkittävästi.

Jos tarvitset suurempaa lainaa ostoksiin, on kannattavaa tutustua kulutusluottoihin ja verkkokauppojen tarjoamiin lainoihin. Jos ostoksen arvo on suurempi eikä kauppa tarjoa luottomahdollisuutta, on rahoitusyritysten tarjoama kulutusluotto edullinen ja helppo ratkaisu. 1000-30 000 euron kulutusluotto haetaan netissä, ja suurimpaan osaan summista riittävät vakuudeksi säännölliset tulot. Uusilaina.fi tarjoaa kattavan kulutusluottovertailun ja muuta hyödyllistä tietoa lainoista.

Jos et halua ottaa lainaa ostoksiin, voit valita useimmissa verkkokaupoissa maksutavaksi laskun tai osamaksun. Laskulla maksettaessa saat ostoksille 14 päivää korotonta maksuaikaa ja osamaksulla maksat ostokset sopivissa kuukausierissä. Esimerkiksi useissa vaatekaupoissa on mahdollista ostaa vaatteita laskulla.

Lainaa ostoksiin lyhyesti:

  • Jos tarvitset lainaa ostoksiin, saat sitä useista verkkokaupoista (esim. Ellos Yksityislaina) sekä yksityisiltä rahoitusyrityksiltä
  • Rahoitusyritysten lainatuotteita ovat 500-70000 lainat, joita tarjoaa esimerkiksi Bank Norwegian. Löydät kattavan listauksen esimerkiksi Vertaalaina.fi-palvelusta
  • Noin 400-3000 euron lainaa ostoksiin voi saada myös verkkokaupoista
  • Lainan sijasta ostokset voi maksaa myös laskulla tai osamaksulla