Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Star Performer Nova Van 215/65 R15C 104/102T

Uusi
Star Performer

Star Performer Nova Van
215/65 R15C 104/102T

Renkaan koko
215/65 R15C 104/102T  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
T: Hyväksytty jopa 190 km/h
EAN
6959956792047
Tuotenro
D-130537
Rengasmerkinnät
DEX

vain
78,25

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Olemme iloisia saadessamme esitellä Star Performer Nova Van kesärenkaat, poikkeuksellisen tuotteen, joka on suunniteltu kohottamaan kesäajan ajokokemustasi. Nämä renkaat on taidokkaasti suunniteltu optimoimaan suorituskyky lämpimämmän kauden aikana, varmistaen sekä luotettavuuden että tehokkuuden tiellä. Alla yksityiskohtaisesti esitämme edut, jotka erottavat Star Performer Nova Van kesärenkaat:
  • Optimoitu Pito ja Ohjattavuus: Star Performer Nova Van -renkaat on erityisesti suunniteltu menestymään kesäolosuhteissa, tarjoten poikkeuksellista pitoa ja ohjattavuutta. Tämä takaa sujuvan ja turvallisen ajokokemuksen, mahdollistaen autoilijoiden navigoida suurimmalla luottamuksella.
  • Taloudellinen Tehokkuus: Edistyneitä teknologisia innovaatioita hyödyntäen nämä renkaat eivät ole vain hyödyllisiä ajonautinnollesi, vaan myös taloudellesi. Niiden tehokkuus edistää merkittäviä polttoainesäästöjä, tehden niistä taloudellisesti viisaan valinnan tarkkanäköiselle kuljettajalle.
  • Vertaansa Vailla Oleva Kestävyys: Pitkäikäisyyttä silmällä pitäen valmistetut Star Performer Nova Van kesärenkaat lupaavat kestävää suorituskykyä. Tämä kestävyys tarkoittaa, että voit nauttia kesäajon iloista ilman huolta ennenaikaisesta renkaiden kulumisesta.
  • Elinaikainen Takuu: Delticomin laatuun ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen mukaisesti nämä renkaat tulevat kattavan elinaikaisen takuun kanssa. Tämä lupaus korostaa luottamustamme tuotteeseen ja varmistaa turvallisuutesi.
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.