Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Star Performer Solar Van - 4S 195/75 R16C 107/105R

Uusi
Star Performer

Star Performer Solar Van - 4S
195/75 R16C 107/105R

Renkaan koko
195/75 R16C 107/105R  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Jokasään renkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus
R: Hyväksytty jopa 170 km/h
EAN
6959956786831
Tuotenro
D-130632
Rengasmerkinnät
DEX

vain
99,65

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Star Performer Solar Van-4S on monikäyttöinen rengas, joka takaa pakettiautosi optimaalisen suorituskyvyn. M+S-merkinnällä ja lumihiutale-symbolilla varustettu rengas on hyvin varustettu erilaisiin tieolosuhteisiin, myös lumeen ja sohjoon.

Solar Van-4S:ssä on suuntaava kulutuspintakuvio, joka kanavoi erinomaisesti vettä ja räntää pois renkaasta. Tämä huolellinen muotoilu vähentää merkittävästi vesiliirtoriskiä ja varmistaa, että ajoneuvosi säilyttää luotettavan kosketuksen tienpintaan sateisissa olosuhteissa tai lumisilla poluilla navigoidessasi.

Solar Van-4S -rengas on varustettu lukuisilla siksak-urilla kulutuspinnan lohkoissa, ja ne tarjoavat ratkaisevan tärkeät purevat reunat, jotka takaavat erinomaisen pidon lumella ja jäällä. Nämä lamellit parantavat pitoa myös märissä olosuhteissa, jolloin rengas taipuu ja poistaa vettä tehokkaasti, mikä lisää ajokokemuksen turvallisuutta erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Solar Van-4S:n ytimessä on jatkuva keskikylki, joka vahvistaa renkaan vakautta erityisesti maantienopeuksissa. Tämä keskeinen ominaisuus takaa tarkan ohjausvasteen ja vakaan keskipisteen tuntuman, mikä on ratkaisevan tärkeää raskaiden ajoneuvojen hallitsemisessa pitkillä tieosuuksilla.

Renkaan olkapäissä on lohkokkaammat kulutuspinnat, jotka parantavat kaarrepitoa ja vakautta, mikä on välttämätöntä raskaampien kuormien kuljettamiseen tarkoitetuissa pakettiautoissa. Vahvistetut sivuseinät ja kestävät seokset kestävät kaupallisen käytön kovia vaatimuksia, joten Solar Van-4S on luotettava kumppani yritystoiminnallesi.

Solar Van-4S on suunniteltu tarjoamaan pakettiautollesi luotettavaa suorituskykyä, olipa kyseessä sitten kaupungin kaduilla liikkuminen tai avoin tie, joten voit luottaa renkaisiisi kaikkina vuodenaikoina.

*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.