Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Continental ContiPremiumContact 2 SSR 225/55 R16 95W *, runflat

Continental

Continental ContiPremiumContact 2 SSR
225/55 R16 95W *, runflat

Renkaan koko
225/55 R16 95W *, runflat  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
W: Hyväksytty jopa 270 km/h
EAN
4019238526776
Tuotenro
R-216025
Rengasmerkinnät
DEX

SVH-hinta*   267,50 €
vain
223,65
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 225,39 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Urheilulliseen keskiluokkaan ja isoihin perheautoihin: ContiPremiumContact 2

ContiPremiumContact 2:n ainutlaatuinen turvallisuusominaisuus on sen 3D uritus, jossa poikittaisten kuviourien muoto on vaihtelevasti jyrkkä ja madaltuva. Jyrkät seinämät muodostavat terävää pitosärmää, joka lyhentää jarrutusmatkoja märällä asfaltilla. Madaltuvat seinämät kasvattavat renkaan kosketuspintaa tiehen ja jäykistävät kuviopaloja. Tuloksena lyhyemmät jarrutusmatkat ja entisestäänkin parantuneet käsitelyominaisuudet. Epäsymmetrinen kuviointi takaa täsmällisen ohjautuvuuden ja erinomaiset kaarreajo-ominaisuudet. Avoin sisäkuviointi poistaa veden renkaan alta tehokkaasti ja pienentää vesiliirron riskiä. Renkaan kulutuspinnassa käytetään kolmannen sukupolven silicaseosta, joka keventää vierintävastusta, parantaa märkäpitoa ja lisää kulumiskestävyyttä.

Ajatteleva rengas Premium Contact 2:n suorituskyvyn kruunaa sen muuntuva profiili. Rengasta kuormitettaessa, siis jarrutuksissa, kiihdytyksissä ja nopeassa kaarreajossa, sen profiili muuntuu siten että renkaan kosketuspinta tiehen levenee. Vaikutuksen huomaa jarrutusmatkojen lyhentymisenä ja ohjautuvuuden tehostumisena. Continentalin SSR-teknologia (Self Supporting Run flat tyre) perustuu vahvistettuihin sivuvalleihin, jotka kantavat renkaalle kohdistuvan kuorman ilmanpaineen laskiessa. SSR- turvarenkaiden mukanaan tuoma vakaus ja käsittelyominaisuudet ovat niin hyvät, että ajoneuvon kuljettaja ei useimmiten edes havaitse renkaassa tapahtunutta vauriota.

Siksi SSR-turvarenkaita saa käyttää ainoastaan sellaisissa ajoneuvoissa, jotka on varustettu ilmanpaineenvalvontajärjestelmällä. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa ilmanpaineen laskiessa sekä äänihälytyksellä että varoitusvalolla. SSR-turvarenkaat ovat mitoitukseltaan täysin perinteisiä renkaita vastaavia ja niitä voi asentaa aivan tavallisille vanteille. SSR-turvarenkaiden ja ilmapaineenvalvontajärjestelmien sisältämästä erikoisteknologiasta johtuen niiden asennukseen vaaditaan SSR-koulutuksen suorittaminen ja erikoistyökalut. SSR-renkaita saa asentaa ainoastaan valtuutetuissa rengasliikkeissä ja autokorjaamoissa.

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.