Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Michelin Pilot Sport Cup 2 325/30 ZR21 (104Y) N0

Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2
325/30 ZR21 (104Y) N0

Renkaan koko
325/30 ZR21 (104Y) N0  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
(Y): Hyväksytty yli 300 km/h
EAN
3528709404693
Tuotenro
R-252275
Rengasmerkinnät
DEX
Asiakkaiden arvioinnit

SVH-hinta*   731,00 €
vain
686,81
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 688,55 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticom Tuotekuvaus

Michelin Pilot Sport Cup 2

Päästä sisäinen nopeusriivaajasi valloilleen MICHELIN Pilot Sport Cup 2 -renkailla!

Oletko nopeuden hirmu, joka kaipaa radan jännitystä? No, laita turvavyösi kiinni, ystäväni, sillä MICHELIN Pilot Sport Cup 2 on täällä viemään ajopelisi aivan uudelle tasolle. Tämä kaveri ei ole pelkkä rengas – se on lippu huippusuorituskokemukseen!

  • Tarkkuus uudelleen määritelty: Tartu tiehen kuin koskaan ennen Kuvittele halaukset niille mutkille kuin ne velkaantuisivat sinulle. Sitä Pilot Sport Cup 2 tarjoaa – henkeäsalpaava tarkkuus ja käsittely, jotka tekevät jokaisesta mutkasta oman leikkipaikkasi. Ei enää epäröintiä liikkeissäsi; tämä rengas osaa tanssia asfaltin kanssa.
  • Tartunta päivätolkulla: Sano hei painottomuutta uhmaavalle pidolle Oletko koskaan halunnut uhmata painovoimaa? No, nämä renkaat eivät aivan saa autoasi lentämään, mutta ne tulevat lähelle sitä! Pito näissä kavereissa on maailmasta toiseen. Olet kuin liimattuna tielle, joten voit painaa kaasua ilman huolta hallinnan menettämisestä.
  • Polttaa kumia pidempään: Kestä kilpailua kauemmin Kuka haluaa katkaista radan hauskan hetken rengasvaihdolla? Ei kukaan, siinä olet oikeassa. Siinä kohtaa tulee Pilot Sport Cup 2 peliin. Kiitos sen Ratakestävyysteknologia 2.0:n, revit radalla menemään 40% pidempään kuin muilla renkailla. Aivan niin – enemmän kierroksia, enemmän hauskaa, vähemmän vaivaa.
  • Tasaisuus on avain: Nappaa kiinni ne kierrosajat Tiedät sen tunteen, kun naulit kierros toisensa jälkeen, osuen niihin makeisiin aikoihin tasaisesti? Sehän on unelma, eikö? No, Pilot Sport Cup 2 on unelmasi siipi. Sen moniyhdisteinen taika saa sinut hallitsemaan ne mutkat ja hallitsemaan radan kierrosajoilla, jotka huutavat "mestari"!
  • Kierrosaikojen mestari: Jätä kilpailijat pölyyn Puhutaanpa kierrosajoista, nopeuden ystävät. Jos kyse on sekunnin raapaisusta omasta ennätyksestäsi, nämä renkaat ovat salainen aseesi. Pilot Sport Cup 2:lla on yksi ainoa tavoite: tehdä sinusta nopeampi. Valmistaudu jättämään kilpailijasi pölyyn ja ottamaan paikkasi kärkipäässä olevalla tulostaululla.

Michelin Pilot Sport Cup 2

Nappaa kiihdytyksen hurma käsiisi: Hanki MICHELIN Pilot Sport Cup 2 tänään!

Oletko kuljettaja, jolla virtaa suonissaan? Joku, joka kaipaa sydämentykytyksen täyttämää nopeuden ja adrenaliinin huippua? Pilot Sport Cup 2 on syntynyt sinun kaltaisillesi ihmisille. Olitpa kokenut ratajunkie tai vasta maistelet nopeuden elämää, nämä renkaat antavat sinulle sen jännityksen, jota olet haaveillut.

Nyt tässä se jännittävin osa! Voit ostaa, tilata ja kokea hurman ensikäden kokemuksena. Mene osoitteeseen rengas-online.com ja valmistaudu muuttamaan ajopelisi peliä. Kuvittele, että sinulla on Pilot Sport Cup 2:n voima sormenpäissäsi, valmiina valloittamaan jokaisen mutkan ja suoran.

Joten siinä se, ystävät – katsaus MICHELIN Pilot Sport Cup 2 -renkaisiin. Se ei ole vain rengas; se on pelinmuuttaja. Henkeäsalpaavasta pidosta kestävyyteen, joka pitää sinut radalla ikuisuuden ajan, tämä rengas on lippusi nopeuden taivaaseen. Kiinnitä nämä kaverit, käynnistä moottori ja anna radan tulla henkilökohtaiseksi leikkipaikaksesi! Omaksu jännitys, valloita rata ja tee jokaisesta ajohetkestä unohtumaton seikkailu. Hanki MICHELIN Pilot Sport Cup 2 tänään ja anna nopeusriivaajan sisälläsi karjua eloon!

PilotSportCup2 Asiakkaiden arvioinnit

Keskiarvo 42 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä  N/A
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 11 125

31.12.2018 kirjoittanut Rauno
The choice for road & track - even OK in moderate rain.

Katso lisää arvosteluja

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.