Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Bridgestone Potenza Race 265/35 ZR19 (98Y) XL EVc, takapyörä

Bridgestone

Bridgestone Potenza Race
265/35 ZR19 (98Y) XL EVc, takapyörä

Renkaan koko
265/35 ZR19 (98Y) XL EVc, takapyörä  Muuta 
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
(Y): Hyväksytty yli 300 km/h
EAN
3286342828411
Tuotenro
R-462913
Rengasmerkinnät
DEX
EU
European Production

SVH-hinta*   669,50 €
vain
475,04
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 476,78 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Käytä autosi koko tehoa ensiluokkaisilla Bridgestone Potenza Race -renkailla. Nauti erinomaisesta käsiteltävyydestä kuivalla radalla, parhaasta jarrutuksesta kuivalla pinnalla ja nopeasta kiihdytyksestä valojen vaihtuessa vihreiksi.

Optimoitu kosketusalue Takaa paineen tasaisen jakautumisen ja hallittavuuden.
Olipa autosi miten tehokas tahansa, tuhlaat energiaa ja menetät arvokasta aikaa, jos et saa kunnon otetta radan pinnasta. Potenza-renkaiden kulutuspinta antaa tasaisen kosketuspaineen radan pintaan ja voit optimoida kierrosaikasi.

Vyöpaketin hybridivahvike Vakaa suorituskyky maksiminopeuksilla.
Kaikki renkaat on suunniteltu joustamaan, mutta sen, miten ne joustavat äärimmäisissä kuormituksissa – eli huippunopeuksissa suoralla tai kaarteissa – on oltava olennainen osa suunnitteluratkaisua. Vyöpaketin hybridivahvike pitää renkaan muodossaan suurella nopeudella ajettaessa.

Epäsymmetrinen pintakuvio ja epäsymmetriset kyljen kulmat maksimoivat kaarreajon tehon ja jarrutuspotentiaalin.
Epäsymmetrinen pintakuvio ja epäsymmetriset kyljen kulmat parantavat sivuttaisjäykkyyttä, mikä maksimoi sivuttaisvakauden ja vähentää kuviopalojen muodonmuutoksia. Tasainen suorituskyky aina viimeisen kierroksen loppuun asti.

Urheilullinen profiili
Renkaalla on monia tehtäviä, kuten tehon ja jarruvoimien välittäminen. Kitka on avainasemassa, sillä vain tiehen kosketuksissa olevat renkaan osat pystyvät tuottamaan tulosta. Leveän kulutuspintansa ja suuremman tiekosketuksensa ansiosta Potenza Race -renkaat optimoivat jarrutuksen kuivalla pinnalla.

Erittäin kestävä kumiseos Kulumista vastaan – pidempi käyttöikä radalla.
Semi-slick-renkaat on suunniteltu rajojen kokeilemiseen, mutta niiden on silti kestettävä pitkään. Siksi Potenza Race -renkaat on valmistettu erittäin kestävästä kumiseoksesta, joka sisältää vahvistettua piidioksidia ja erilaisia hartseja, ja niissä on nanokoon vahvike, joka takaa pitkän käyttöiän radalla.

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.