Vaaleanpunainen on aina muodissa!



Ihanan söpöt vaaleanpunaiset bokserit, jotka sopivat kaikille Lelufantissa myynnissä oleville 40-senttisille nalleille. Pue nämä bokserit esimerkiksi iki-ihanan Manki-Apinan päälle ja osta varusteeksi “Tuiki tuiki tähtönen” -ääniefekti Nallekoneen varusteet-osiosta, niin setti on valmis.

Tiedot

  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
  • Pinkit bokserit, 40 cm

    Saatavuus:
    heti
    Toimitus : 1–2 arkipäivässä

    2,90 €

    Tarvitsetko suuremman määrän vai etkö löytänyt etsimääsi mallia edustamaltamme merkiltä?Ota yhteyttä – autamme mielellämme.

    Ammattilainen / Sopimusasiakas? Siirry PRO-kauppaan ylänavigaation painikkeesta.

    Ostajan edut

    Nyt 10 € alennus koodilla MAALISLELUT

    kaikkiin 80 euron ostoksiisi

    Ilmainen toimitus
     yli 70 € ostoksiin

    Aina supernopea
    1–3 arkipäivän toimitus

    Vastuullinen ja
    kotimainen verkkokauppa

    Vaaleanpunainen on aina muodissa!



    Ihanan söpöt vaaleanpunaiset bokserit, jotka sopivat kaikille Lelufantissa myynnissä oleville 40-senttisille nalleille. Pue nämä bokserit esimerkiksi iki-ihanan Manki-Apinan päälle ja osta varusteeksi “Tuiki tuiki tähtönen” -ääniefekti Nallekoneen varusteet-osiosta, niin setti on valmis.

    Tiedot

  • Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
  • Tuotteen toimitustavat

    Nouto Helsingin varastolta
    0,00 €
    Voit tilata tuotteita verkkokaupasta ja noutaa tilauksesi aukioloaikoinamme Lauttasaaren noutokioskista. Olemme avoinna arkisin klo 11–16. Tarkista pidennetyt aukioloajat sivuiltamme (mm. joulu). Tervetuloa Itälahdenkatu 20 A 4. krs , 00210 Helsinki
    Postipaketti (toimitus postin toimipisteeseen)
    6,90 €
    Postipaketin noudat vaivattomasti Postin laajasta yli 2700 palvelupisteen verkostosta. Paketit jaetaan myös lauantaisin yli 500 Postin palvelupisteeseen pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen, Lahden, Seinäjoen, Porin, Jyväskylän, Kuopion ja Oulun alueella.
    Postipaketti (toimitus SmartPost-automaattiin)
    6,90 €
    Postipaketin noudat vaivattomasti Postin laajasta yli 2700 automaatin - ja palvelupisteen verkostosta. Paketit jaetaan myös lauantaisin yli 500 Postin palvelupisteeseen.
    Express-paketti (päivätoimitus työpaikalle)
    10,90 €
    Päivätoimitus toimitetaan työpaikallesi varastomme lähetysvahvistusta seuraavan työpäivän aikana klo 8–16 välillä. Mikäli jakohetkellä ketään ei ole paikalla, jätetään sinulle saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan lähipostiisi noudettavaksi.
    Kotipaketti (toimitus kotiovelle)
    13,90 €
    Kotipaketissa Posti on yhteydessä sinuun pääsääntöisesti varaston lähetysvahvistusta seuraavana työpäivänä, jolloin voitte sopia jakeluajan. Toimitusajat vaihtelevat alueittain 2–3 arkipäivän välillä ja jakelu toteutetaan 9–21 välillä.

    Voit valita näistä toimitustavoista sinulle sopivimman kassalla. Muista, että voit myös noutaa tilauksesi varaston noutokioskista.


    Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös…

    Teddykompaniet Kaniini ja porkkana
    -33%

    Teddykompaniet Kaniini ja porkkana

    Kukas se porkkanasta kurkistaakaan?



    Pehmeä porkkana pitää sisällään yllätyksen. Kun avaat porkkanan, sen sisältä kurkistaa suloinen pieni pupu. Pupun väreinä valkoinen ja ruskea. Pupun väri tulee yllätyksenä.

    5,90 €
    Baby Annabell Interaktiivinen Nukke, 43 cm

    Baby Annabell Interaktiivinen Nukke, 43 cm

    Pehmeävartaloinen Annabell-nukke on aivan kuin oikea vauva.


    Annabell-nukkea hoivatessa lapsi oppii tärkeitä tunnetaitoja kuten empatiaa. Annabell tekee vauvaääniä, suun liikkeitä, itkee kyyneliä ja nukkuu kun sen laittaa selälleen.

    Nukke näyttää ja tuntuu aidolta vauvalta sen pehmeä vartalo ja aidonoloiset toiminnot saavat pienet nukkeäidit ja -isät rakastumaan nukkevauvaansa. Annabell juo tuttipullosta, nälkäisenä ja röyhtäisee kun se on täynnä.

    Nukke nauraa iloisesti kun sitä hyppyyttää polvella ja kutisee herkästi kutittaessa sen vatsaa. Surullisena se itkee ja nyyhkyttää, jolloin tutti on hyvä apu rauhoitteluun. Kun leikit on leikitty ja on aika mennä nukkumaan Annabellin saa nukahtamaan keinuttamalla, jolloin se haukottelee ja sulkee silmänsä.

    Pakkauksessa mukana lisätarvikkeita: juomapullo, tutti, koru ja ruokalappu. Verkkokaupastamme löydät asusteita ja muita tarvikkeita Baby Annabell -nukeille.

    85,90 €
    Bluetooth spinner

    Bluetooth spinner

    Musikaalista sorminäppäryyttä. Spinneri toistaa musiikkia bluetoothin kautta.


    Sormihyrriä on monenlaisia, mutta tällaista ei ole toista. Voit yhdistää hyrrään omat musiikkisi ja popittaa missä tahansa oletkin. Väreinä löytyy pinkki, vihreä, sininen ja valkoinen.

    23,90 €
    Robo Alive hämähäkki

    Robo Alive hämähäkki

    Hui! Tämä lelu on kaikille hämppisfaneille


    Hämähäkkikammoisen kauhistuslelu on jokaiselle hämähäkeistä pitävälle unelmalelu. Kuten oikea hämähäkki, tämä robo liikuttelee ja liikkuu jalkojensa kanssa pitkin lattiaa. Realistinen väritys ja oikean näköiset jalat aiheuttavat varmasti kylmänväreitä heikkohermoisimmille!

    9,90 €
    Mauri Kunnas Vasa-laiva, 500 palaa

    Mauri Kunnas Vasa-laiva, 500 palaa

    Epäonninen neitsytmatka hauskassa palapelissä.



    500 palasta koostuva palapeli hauskan yksityiskohtaisella Mauri Kunnaksen piirrosjäljellä. Kuva kertoo Ruotsin laivaston uuden Vasa-laivan neitsytmatkasta, joka päättyi ennen kuin pääsi kunnolla alkamaankaan. Iloa ja mielenkiintoa palapelihetkiin.

    13,90 €
    Merimiehen puku, 40 cm
    -18%

    Merimiehen puku, 40 cm

    Kultaiset napit viimeistelevät puvun.



    Todella hieno kapteenin asu sopii kaikille Lelufantin Nallekoneen 40-senttisille pehmoleluille! Laita nalle ruoriin ja aloita seilaaminen valtamerien taa.

    8,90 €
    Goula Magneettipalapeli ötökät
    -11%

    Goula Magneettipalapeli ötökät

    Magneettinen palapeli, jota koristavat iloisen väriset ötökät.



    Magneettinen palapeli, joka koostuu magneettisesta haavista sekä 10 suloisesta ötökästä. Palapelin koko on 28×1,5×28 cm.

    23,90 €
    Kuorsaaminen äänitehoste

    Kuorsaaminen äänitehoste

    Z…z…Z! Laita nalle kuorsaamaan.



    Nallen sisälle sujautettava äänitehoste, joka aktivoituu painaessa.

    2,90 €
    Punaiset sydänbokserit, 40 cm

    Punaiset sydänbokserit, 40 cm

    Vautsi, onpas hienot bokserit!



    Satiiniset bokserit sopivat Lelufantin 40-senttisille nallukoille ja muille Nallekoneen pehmoleluille. Söpöt yksityiskohdat tekevät boksereista entistäkin suloisemmat!

    2,90 €
    BABY Born Magic Sister Tyttönukke, 43 cm

    BABY Born Magic Sister Tyttönukke, 43 cm

    Auta siskoa keksimään uusia kampauksia!


    BABY Born Magic Sister -tyttönukella on ihanan pitkät, vaaleat hiukset joita voi harjata ja laittaa vaikka millaisiin kampauksiin. Mukana tulee erilaisia klipsejä, hiuskumeja ja värikkäitä hiuslankoja. Kun siskolle juottaa vettä, voi sen saada itkemään, mutta miksi haluaisit edes kiusata?

    Sisko pysyy hyvin pystyssä ja sillä on tyylikkäs mekko päällä.

    62,90 €
    Pääkallotennarit, 40 cm

    Pääkallotennarit, 40 cm

    Nämä kengät nallekin haluaa!



    Nämä kengät ovat R-O-C-K! Pääkalloilla koristellut tennarit sopivat jokaisen Lelufantissa myynnissä olevan Nallekoneen 40-senttisen pehmon jalkaan. Vau!

    7,90 €
    Sylvanian Families Vauvojen linnalastentarha
    -8%

    Sylvanian Families Vauvojen linnalastentarha

    Ihanien Sylvanian Families vauvojesi päiväkotilinna!


    Sylvanian Families -linnalastentarhassa viihtyvät kaikki pienet sylvanialaiset. Linnassa vauvat voivat telmiä ja leikkiä koko päivän. Löydät linnasta keinun, liukumäen ja keunulaudan. Ihanaa satuhetkeä varten keinulauta voidaan muuntaa pieneksi pöydäksi ja kahdeksi jakkaraksi. Liukumäki voidaan kiinnittää ulos jotta pihallakin voi leikkiä. Linnassa on kaksi kerrosta, joissa voidaan leikkiä erilaisia leikkejä. Linna sisältää myös pianon hauskoja lauluhetkiä varten. Linna voidaan avata, jolloin linnaan saa lisää tilaa joko sisälle tai pihalle. Liput, tornit ja sisätilat sisältävät paljon ihania pieniä yksityiskohtia.

    42,90 €
    Hello Kitty Junior Hammasharja

    Hello Kitty Junior Hammasharja

    Pienten lasten hampaat pysyvät puhtaina suloisella Hello Kitty -hammasharjalla.



    Hammasharjan varresta on helppo pitää kiinni, ja mukana on myös imukuppipidike, jolla hammasharjan voi kiinnittää kylpyhuoneen seinään. Sisältää hammasharjan ja kaksi pidikettä. 2–6-vuotiaille.

    2,90 €
    Pinkki huppari ja farkut, 40 cm

    Pinkki huppari ja farkut, 40 cm

    Huppu päähän ja baanalle!



    Peruskuteet tyttöpehmoleluille! Sopii kaikille Lelufantin Nallekoneen 40-senttisille pehmoleluille aina kissasta koiraan ja yksisarvisesta kirahviin! Tämä asukokonaisuus tekee lelusta entistäkin hellyyttävämmän!

    11,90 €
    Revell Flipracer Radio-ohjattava Auto

    Revell Flipracer Radio-ohjattava Auto

    Kaksi autoa yhdessä? Käännä vain Revell Flipracer ympäri ja näe itse!


    Tässä radio-ohjattavassa sekä käännettävässä kilpurissa on kirkkaat LED-valot, tukeva runko ja isot renkaat. Eikun vain hurjat kisat pystyyn!

    Nelivetoisen RC auton pituus on noin 15 cm. MHz-ohjaimen kantavuus on 15 m. Flipracer toimii paristoilla 4 x AAA ja 1 x 9V (eivät sisälly pakkaukseen). Radio-ohjattavaa autoa suositellaan yli 6-vuotiaille.

    25,90 €
    Peace-paita ja farkut, 40 cm
    -18%

    Peace-paita ja farkut, 40 cm

    Ihanat vaatteet Lelufantin Nallekoneen 40-senttiselle pehmolelulle!



    Täydellinen asukokonaisuus, johon kuuluu hieno printtipaita sekä pienillä yksityiskohdilla koristellut, kivipestyt farkut! Pehmolelu suorastaan laulaa onnesta saadessaan pukeutua tähän asukokonaisuuteen.

    8,90 €

    Valitse 3: Varusteet

    Katso kaikki
    Bootsit, 40 cm
    -11%

    Bootsit, 40 cm

    Bootsit ne olla pitää!



    Etenkin Cowboy-asuun sopivat bootsit! Nämä kengät käyvät hyvin myös muiden asujen kanssa ja luo vaikka kokonaan oma tyylisi. Bootsit näyttävät todella söpöiltä nallen jalassa ja päätä itse, mille Nallekoneen 40-senttiselle pehmolelulle ne tahtoisit pukea.

    7,90 €
    Kuorsaaminen äänitehoste

    Kuorsaaminen äänitehoste

    Z…z…Z! Laita nalle kuorsaamaan.



    Nallen sisälle sujautettava äänitehoste, joka aktivoituu painaessa.

    2,90 €
    Pinkit bokserit, 40 cm

    Pinkit bokserit, 40 cm

    Vaaleanpunainen on aina muodissa!



    Ihanan söpöt vaaleanpunaiset bokserit, jotka sopivat kaikille Lelufantissa myynnissä oleville 40-senttisille nalleille. Pue nämä bokserit esimerkiksi iki-ihanan Manki-Apinan päälle ja osta varusteeksi “Tuiki tuiki tähtönen” -ääniefekti Nallekoneen varusteet-osiosta, niin setti on valmis.

    2,90 €
    Girl Power tennarit, 40 cm
    -12%

    Girl Power tennarit, 40 cm

    Vautsi, miten hienot popot!



    Conversen tennareita jäljittelevät kengät, joissa lukee sivussa “Girl Power” eli tyttöenergiaa! Todella upeat, siistit ja makeat. Pakko saada!

    6,90 €
    Mustat luistimet, 40 cm
    -11%

    Mustat luistimet, 40 cm

    Lelufantin 40-senttisille Nallekoneen pehmoleluille sopivat luistimet.



    Nallelle sopivat mustat luistimet, jotka käyvät myös hokkareista! Tee nallestasi aito ilmaveivaaja ja pue luistimet jalkaan. Kiekko jäähän!

    7,90 €
    Vihellys äänitehoste

    Vihellys äänitehoste

    Vihhuviu!



    Nallen sisälle sujautettava äänitehoste, joka aktivoituu painaessa.

    2,90 €
    Tuiki tuiki tähtönen äänitehoste

    Tuiki tuiki tähtönen äänitehoste

    Hauska äänitehoste saa nallen laulamaan!



    Nallen sisälle sujautettava äänitehoste, joka aktivoituu painaessa. Laulaa englanniksi Twinkle, twinkle little star.

    2,90 €
    Kehtolaulu äänitehoste

    Kehtolaulu äänitehoste

    Tuutulauluja illan hämärtyessä!



    Nallen sisälle sujautettava äänitehoste, joka aktivoituu painaessa. Laulaa englanniksi tunnetun kehtolaulun “Hush, little baby”.

    2,90 €

    Pyydä tarjous tuotteesta Pinkit bokserit, 40 cm

    Tarvitsetko suuremman määrän vai etkö löytänyt etsimääsi mallia edustamaltamme merkiltä? Täytä alla olevalle lomakkeelle mahdollisimman tarkasti tarjouspyyntösi tai kyselysi yksityiskohdat. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

    Haluatko rekisteröityä yritysasiakkaksi, tee se ylänavigaation Pro-linkistä.


    Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Lue tieto­suoja­selosteemme.

    Tuoteryhmät

    Ostoskorisi on tyhjä. Jatka ostoksia tästä." Lisää tuotteita koriin ja siirry lopuksi uudelleen kassalle.

    Vielä 0 ilmaiseen toimitukseen!

    Onneksi olkoon! Ostoskorisi arvo ylittää ilmaisen toimituksen rajan!

    0 €
    70,00 €

    Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

    '