Dolce & Gabbana
Light Blue Italian Love EdT

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
54,90 € Suos. hinta 81,95 €
54,90 € Suos. hinta 81,95 €
Variantti : EdT 50 ml
Tuotetiedot

Vaaleansininen italialainen Rakkaus häntä ja häntä kohtaan on täällä. Nyt hienovaraisilla puumaisilla vivahteilla, jotka tekevät tuoksuista koukuttavampia kuin koskaan ennen. Vaaleansininen italialainen Love Pour Femme eau de toilette on aistillinen, hedelmäinen kukkaistuoksu, jossa on aavistus puisia vivahteita.

Se alkaa vaaleansinisen ikonisella ylätuoksella, koukuttavalla tuoreella Granny Smith -omenalla ja kirpeällä sitrushedelmällä. Sydämessä kukkii naisellinen kukkakimppu jasmiini-sambacia ja huumaavaa valkoista ruusua, joka tulee entistä aistillisemmaksi uudella, suloisella ja myskisellä ambretten nuotilla. Vaaleansininen setripuu, joka on kietoutunut lämpimään meripihkaan ja ympäröivään valkoiseen myskiin, kokee uudelleen amyriksen olemuksella, joka antaa lämpöä puumaisille vivahteille.

Toalettivesi naiselle, joka haluaa klassisen tuoksun, joka sopii kaikkiin kesätilaisuuksiin. Pullo jakaa ikonisen Light Blue pour femme -tuoksun siluetin, mutta lasissa on paranneltu sininen väri, joka heijastaa Capria ympäröivän meren syvän sinisiä sävyjä.

Alkutuoksu: italialaiset sitrushedelmät, Grammy Smith -omena

Tuotenumero: 102460

Katso lisää vastaavia kuin Light Blue Italian Love

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.