Carolina Herrera
Very Glam EdP

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
73,50 €
73,50 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Very Good Girl Glam on naiseuden pysäyttämättömän voiman juhla – tuoksu, joka ottaa vallan. Kimalteleva muunnos Very Good Girl -tuoksusta, joka on nyt enemmän glaamia kuin voisit koskaan kuvitella. 

Very Good Girl Glam määritellään kirsikkamaisen sävynsä ja tikkakoron muotoisen pullon ansiosta: lopullinen ilmaus naiseudelle. Kunnioitus kaikille naisille, jotka täyttävät elämän ilolla ja jotka eivät pelkää puolustaa itseään tuoksullaan tai persoonallisuudellaan.

 

Ikoninen Good Girl -kenkä. nostetaan uusiin korkeuksiin Very Good Girl Glamin avulla – kiiltävä kirsikanpunainen stiletto, joka on täynnä häikäisevää glitteriä - upea naisellisuuden ilmaus. Voimakkaat kirsikan tuoksut avaavat tuoksun, kun taas kierrätetty ruusuvesi syleilee naisellista sydäntä ja muuttaa tuoksun parfyymistä tiivistetymmäksi tuoksuksi. Kestävästi tuotettu vetiveriaöljy ja vanilja bourbon tuoksun pohjassa lisäävät sen syvyyttä ja luovat kontrastia.

 

Ylätuoksu: Mustat kirsikat< br /> Sydäntuoksu: Ruusu
Pohjatuoksu: vanilja

Tuotenumero: 102660
Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, ISOEUGENOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT.

Katso lisää vastaavia kuin Very Glam

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.