Schwarzkopf Professional
Bc Time Restore Shampoo

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,95 €
17,95 €
Variantti : Shampoo 250 ml
Katso myös
Schwarzkopf Professional
200 ml
Tuotetiedot

Bonacure Time Restoren hellävarainen puhdistava ja vahvistava shampoo Q10:llä ikääntyville hiuksille. Ei sisällä SLS/SLES-sulfaatteja*, silikoneja ja keinotekoisia väriaineita, ja se auttaa hämärtämään näkyviä ikääntymisen merkkejä* ja jättää hiukset välittömästi pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Vegaan** hiustuote.

Tuotenumero: 105267
Ainesosat

Aqua (Water, Eau)*Cocamidopropyl Betaine*Sodium Methyl Cocoyl Taurate*Coco-Glucoside*Sodium Chloride*Sodium Methyl 2-Sulfolaurate*PEG-120 Methyl Glucose Dioleate*Ubiquinone*Soy Amino Acids*Wheat Amino Acids*Serine*Threonine*Arginine HCl*PEG-7 Glyceryl Cocoate*Parfum (Fragrance)*Caprylyl/Capryl Glucoside*Citric Acid*Sodium Benzoate*PEG-40 Hydrogenated Castor Oil*Disodium 2-Sulfolaurate*Coconut Acid*Hydrogenated Castor Oil*Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Sodium Sulfate*C12-18 Fatty Acids Methyl Esters*Limonene*Alpha-Isomethyl Ionone*Propylene Glycol*Sodium Hydroxide*Benzyl Alcohol*Potassium Sorbate

Katso lisää vastaavia kuin Bc Time Restore

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.