Kenzo
Flower by Kenzo Absolut

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
82,50 €
82,50 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Rakastan kukkia ehdottomasti, Kenzo Takada sanoisi. Uudella naisten hajuvedellä FLOWER BY KENZO L'Absolue KENZO juhlii suosikkikukkaansa: unikkoa. Sen rehevien terälehtien joukossa jauhemainen sydän täynnä eloisuutta. På tuulenpuuska heittää kukan emiensä tuuleen levittäen tuhansia silmuja ympäri maailmaa. Kauneus kasvaa kaikkialla FLOWER BY KENZOn avulla. Pullon varrella, jolla on intensiivinen punainen allekirjoitus, on korkealla tuulenpyyhkeä unikko; siveltimellä suunniteltu tikku KENZOn japanilaista alkuperää kunnioittaen.

ABSOLUUTTINEN SÄILYTYS

Hajuvesisuoja Alberto Morillas ylittää sen, mitä unikon avulla voit saavuttaa. FLOWER BY KENZO L'Absoluella hän on luonut hienostuneen ja elegantin tuoksun ja kiehtovan mausteisen kukkaistuoksun naisille. Sahrami, arvokkain emi, antaa eloisan kimppuun appelsiininkukkia ja Damascena Rose Absolutea. På Pohjatuoksussa vaniljaa ympäröi valkoinen myski, joka antaa koukuttavan aistillisuuden.

KENZO L'Absolue: tuoksutulkinta.

ACTIVIST. NAISISUUS

Masami Charlotte Lavault, aktivisti kukkakauppias ja Pariisin ensimmäisen kukkatilan perustaja, on KENZO L'Absoluen uuden naisten hajuveden FLOWER kasvot. Hänellä on juuret Ranskassa ja Japanissa ja hän rakastaa kukkia, joten hän on kukkanaisen täydellinen ruumiillistuma. Runollinen aktivisti, hän ammentaa voimansa luonnosta, aivan kuten hänen toteemikukkansa. KENZO seisoo hänen kanssaan yhteisen tavoitteen puolesta: edistää hidasta ja "tehdä ekologiasta vastustamatonta"!

Tuotenumero: 107602

Katso lisää vastaavia kuin Flower by Kenzo Absolut

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.