It'S SKIN
Power 10 Formula VE

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
3,90 € Suos. hinta 3,99 €
3,90 € Suos. hinta 3,99 €
Variantti : Mask Sheet 1 st
Katso myös
Tuotetiedot

Hoitavia öljyjä sisältävä kangasnaamio, joka kiinnittyy hyvin ihoon ja tarjoaa kosteuttavan ja täyteläisen hoidon. Läpinäkyvä selluloosakasvonaamio on kyllästetty ravitsevalla It'S SKIN Power 10 Formula VE -seerumilla, joka sisältää kookosöljyä ja E-vitamiinia.

Tuotenumero: 111949
Ainesosat

Aqua, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dipropylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 60, Squalane, Glyceryl Stearate, Erythritol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Allantoin, Cetearyl Glucoside, Hydrogenated Lecithin, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Butylene Glycol, Citric Acid, Glucose, Tocopheryl Acetate, Glycolipids, C12-13 Alketh-9, Caprylyl Glycol

Annostus ja käyttö

1. Pese kasvot ja levitä halutessasi kasvovettä. Aseta naamio kasvoille. 2. Anna vaikuttaa 10–20 minuuttia. Poista naamio ja taputtele varovasti iholle jäänyttä tuotetta, kunnes se on täysin imeytynyt ihoon.

Katso lisää vastaavia kuin Power 10 Formula VE

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.