Rimmel London
Kind & Free Clean Nail

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,50 €
8,50 €
Variantti : 162 Pearl Oyster
Tuotetiedot

Ilmaise itseäsi vahvoilla, kauniilla väreillä kynsissä. Rimmelin Kind & Free Clean Nail Polish on erittäin hellävarainen kynsilakka, joka hengittää ja antaa kynsillesi paljon kiiltoa ja väriä sekä auttaa vahvistamaan ja suojaamaan kynsiäsi. Kynsilakka on vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä. 75 prosenttia ainesosista on biologista alkuperää ja 70 prosenttia ainesosista luonnollista alkuperää. Pakkaus on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, jotka ovat ympäristöystävällisempiä. Tämä pintamaali on hajusteeton ja sivellin on vegaaninen.

Tuotenumero: 112172
Ainesosat

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, SORBIC ACID, HEXANAL, LITHOTHAMNION CALCAREUM EXTRACT, PHOSPHORIC ACID, MANNITOL, SOLUM DIATOMEAE/DIATOMACEOUS EARTH/TERRE DE DIATOMEES, KAOLIN, ZINC SULFATE, n-BUTYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/- :TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), D&C RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), MANGANESE VIOLET (CI 77742), D&C RED NO. 34 CALCIUM LAKE (CI 15880), FD&C YELLOW NO. 5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), D&C RED NO. 7 CALCIUM LAKE (CI 15850), ULTRAMARINES (CI 77007)].

Annostus ja käyttö

Vaihe 1: Varmista, että sinulla on puhtaat kynnet ennen kuin käytät kynsilakkaa kolmella kerroksella, ylhäältä kynsinauhoista kärkeen: yksi kerros kynnen kummallekin puolelle ja yksi keskelle. Vaihe 2: Kun lakka on kuivunut, voit lisätä toisen kerroksen. Anna lakan kuivua kokonaan ennen kuin levität pintamaalin lisäkiiltoa varten.

Katso lisää vastaavia kuin Kind & Free Clean Nail

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.