Origins
Out of Trouble 10 Minute Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,50 €
29,50 €
Variantti : 75 ml
Tuotetiedot

Kun iho rasvoittuu liikaa ja ongelmia alkaa ilmaantua, Origins auttaa pitämään ihon poissa pulasta. Pehmeä ja viilentävä kasvonaamio, joka on ongelmaihon pelastus. Epäpuhtauksia sitovat sinkkioksidi ja rikki sekä salisyylihappo imevät kiiltoa ja rasvaisuutta nopeasti, irrottavat kuolleet ihosolut ja poistavat epäpuhtauksia. Kamferi virkistää, viilentää ja rauhoittaa ihoa. Yhdessä ne pitävät ihon poissa ongelmista, parantavat ihon pintarakennetta ja torjuvat epäpuhtauksien muodostumista.

Tuotenumero: 113858
Ainesosat

Ingredients

Water\Aqua\Eau, Cetyl Esters, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Camphor, Ceteareth-20, Salicylic Acid, Colloidal Sulfur, Butylene Glycol, Bentonite, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

Annostus ja käyttö

1. Puhdista iho puhdistustuotteella. 2. Levitä puhtaalle iholle. 3. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja poista kostealla pyyhkeellä.

Katso lisää vastaavia kuin Out of Trouble 10 Minute Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.