MÀDARA
Micellar Water

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,50 €
16,50 €
Variantti : 100 ml
Katso myös
MÀDARA
150 ml
Tuotetiedot

Tämä misellivesi puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin poistamatta ihon luonnollista suojakerrosta. Pehmentävä koostumus tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, jättäen sen puhtaaksi, raikkaaksi ja silkkisen sileäksi. Soveltuu käytettäväksi silmänympärysalueella.

Tuotenumero: 114059
Ainesosat

ALOE BARBADENSIS (ALOE) LEAF JUICE; BUTYLENE GLYCOL; GLYCERIN; CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE; HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH-HAZEL) LEAF WATER; ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER WATER; AQUA; POLYGLYCERYL-4 CAPRATE; SODIUM LEVULINATE; SODIUM BENZOATE; LACTIC ACID; PAEONIA LACTIFLORA (PEONY) ROOT EXTRACT; SODIUM PCA; AROMA; PROPANEDIOL; XYLITYLGLUCOSIDE; ANHYDROXYLITOL; BENZYL ALCOHOL; XYLITOL; SODIUM HYALURONATE; POTASSIUM SORBATE; PHRAGMITES COMMUNIS EXTRACT; PORIA COCOS EXTRACT; RHAMNOSE; GLUCOSE; GLUCURONIC ACID

Annostus ja käyttö

Pyyhi puuvillavanulla tai liinalla varovasti koko kasvot, silmät ja huulet. Ei tarvitse huuhtoa vedellä. Käytä aamuin ja illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Micellar Water

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.