Hickap
Dewy Lips Velvet Gloss

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,00 €
20,00 €
Variantti : 3. Toasted Apricot 5 ml
Tuotetiedot

Hickapin huulikiilto antaa luonnollisen tyylikkään sävyn ja täydellisen kiillon ilman tahmeaa tunnetta. Tuloksena ovat sileämmät, pehmeämmät ja täyteläisemmät huulet, joissa on voimakkaampi väri ja ihana tuoksu. Kuten kaikki Hickap-tuotteet, myös huulikiillot ovat täysin vegaanisia ja sisältävät runsaasti ihoystävällisiä aktiivisia ainesosia. Hyaluronihapolla on syvältä kosteuttava vaikutus, ja se saa huulet näyttämään pulleammilta. C-vitamiini ja omega-3- ja -6-rasvahapot rauhoittavat, pehmentävät ja ehkäisevät ärsytystä. Tehokkaasti ravitsevat ainesosat auttavat suojaamaan ulkoisilta ympäristövaikutuksilta ja haitallisilta vapailta radikaaleilta. Dewy Lips Velvet Gloss sopii hyvin yhteen Hickapin huultenrajauskynien kanssa. Jotta saadaan luotua illuusio täyteläisemmistä huulista, Dewy Lips Velvet Gloss on puoli sävyä vaaleampi kuin vastaava huultenrajauskynän sävy.

Tuotenumero: 114623
Ainesosat

SQUALANE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, GLYCERYL ROSINATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TRIDECYL TRIMELLITATE, PARFUM, ETHYLHEXYL PALMITATE, SOYBEAN GLYCERIDES, TRIISOSTEARYL CITRATE, DECYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES, HYLOCEREUS UNDATUS EXTRACT, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, LINALOOL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LAURIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, LECITHIN, LAURYL ALCOHOL DIPHOSPHONIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, LIMONENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIHYDROXYSTEARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, GLUCOMANNAN. May contain: CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 42090, CI 77491, CI 77492.

Annostus ja käyttö

Käytä yksinään tai huulipunan tai huultenrajauskynän päällä. Kannattaa yhdistää Dewy Lips Velvet Gloss ‑huulikiillon sävy ja vastaava Mad Precision Lip Pencil ‑huultenrajauskynän sävy. Vinkki! Taputtele hieman huulikiiltoa poskipäille saadaksesi täydellisen dewy-ilmeen.

Katso lisää vastaavia kuin Dewy Lips Velvet Gloss

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.