Fudge
10 in 1 Condition & Shield Mist

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,90 € Suos. hinta 23,50 €
11,90 € Suos. hinta 23,50 €
Variantti : Mist 150 ml
Katso myös
Tuotetiedot

10-in-1 Condition & Shield Mist on hiuksiin jätettävä suihke kaikenlaisille vaaleille ja vaalennetuille hiuksille. Se elvyttää ja suojaa hiuksia ympäristön vaikutuksilta sekä auringon ja kloorin aiheuttamilta vaurioilta. Suihke tekee vaaleista sävyistä eloisampia, antaa kiiltoa, kosteuttaa ja korjaa hiuksia, kesyttää pörröisyyttä ja lukitsee hiusvärin, jolloin lopputulos on pitkäkestoisempi. Sisältää lämpö- ja UV-suojan, hoitaa hiuksia syvältä sekä ravitsee ja antaa hiuksille kiiltoa. Colour Lock -teknologia suojaa kampaamossa värjättyjä hiuksia ja Opti-Plex™-teknologia vahvistaa ja suojaa hiuksia pitäen ne täydellisessä kunnossa. Opti-Plex sisältää hydrattua kasviproteiinia, joka vahvistaa hiuksia sisältä ja ulkoa sekä tekee niistä vahvemmat, kiiltävämmät ja sileämmät.

Tuotenumero: 114654
Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Methoxy PEG-16 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Pentylene Glycol, Citric Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Trehalose, Urea, Polyquaternium-55, Hexyl Cinnamal, Silicone Quaternium-22, Limonene, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Serine, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-3 Caprate, Sodium Hydroxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Algin, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, t-Butyl Alcohol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Potassium Phosphate, Lactobacillus Ferment.

Annostus ja käyttö

Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

Katso lisää vastaavia kuin 10 in 1 Condition & Shield Mist

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.