Tree Hut
Shea Sugar Scrub Cotton Candy

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,90 €
23,90 €
Variantti : Shea Sugar Scrub 510 g
Tuotetiedot

Shea Sugar Scrub Cotton Candy on hellävarainen ja ravitseva vartalon sokerikuorinta. Se kuorii tehokkaasti ja tekee ihosta pehmeän ja hehkuvan. Kuorinta-aineen sisältämät sokerirakeet kuorivat hellävaraisesti kuolleita ihosoluja ja tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan. Sisältää muun muassa runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia sisältävää mansikkauutetta, joka tekee ihosta kosteutetun ja hehkuvan. Karitevoi kosteuttaa, ravitsee, pehmentää ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta. Makea hattaran ja mansikan tuoksu. Vegaaninen. Ei sisällä parabeeneja eikä sulfaatteja.

Tuotenumero: 114661
Ainesosat

Sucrose, Glycerin, Polysorbate 20, Silica, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Oil, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Benzyl Benzoate, Titanium Dioxide (CI 77891), Red 4 (CI 14700), Red 3 (CI 17200).

Katso lisää vastaavia kuin Shea Sugar Scrub Cotton Candy

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.