Amika
Supernova Moisturizing Styling Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
27,50 €
27,50 €
Variantti : Styling Cream 100 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Supernova Moisture & Shine Cream on muotoiluvoide, joka kosteuttaa ja raikastaa hiuksia latistamatta niitä. Muotoilu-ja kiiltovoite on värisäilöntäaine ja jättää hiukset luonnollisesti pehmeiksi ja sileiksi mukavan kiillon avulla. Rikastettu butyleeniglykolilla, joka auttaa lisäämään hiusten kykyä pitää kosteutta, samalla kun se tarjoaa silkinpehmeän tekstuurin, natriumkokoaminohappoja, jotka palauttavat hiusten kiiltoa ja pehmeyttä terveille hiuksille, ja kaurahiutaöljyä, jossa on runsaasti A- ja C-vitamiineja, antioksidantteja ja omega- rasvahappoja. Ei sisällä parabeenejä ja sulfaatteja.

Tuotenumero: 114672
Ainesosat

water/eau/aqua, dimethicone, phenyl trimethicone, polysorbate 80, dimethiconol, sorbitan oleate, acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, hippophae rhamnoides (sea buckthorn/argousier) fruit/seed oil, sodium cocoyl amino acids, mica, potassium dimethicone peg-7 panthenyl phosphate, cinnamidopropyltrimonium chloride, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, citric acid, sodium phytate, sodium sarcosinate, isohexadecane, propylene glycol, phenoxyethanol, tetrasodium edta, sorbitan isostearate, fragrance/parfum, benzyl benzoate, hydroxycitronellal, limonene, citronellol, coumarin, titanium dioxide (ci 77891)

Annostus ja käyttö

Levitä kosteissa hiuksissa ja tyyliin normaalisti. Voidaan käyttää myös kuivissa hiuksissa sähköisten hiusten tasoittamiseen.

Katso lisää vastaavia kuin Supernova Moisturizing Styling Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.