MÀDARA
Skinonym Semi-Matte Peptide Foundation

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
37,95 €
37,95 €
Variantti : #50 Golden Sand 30 ml
Katso myös
MÀDARA
4 ml
Tuotetiedot

Tämä ihonhoitoasiantuntijoiden kehittämä painoton mineraalipohjustusvoide peittää saumattomasti ilman häivähdystäkään sen läsnäolosta. 6 puolimattapintaista sävyä mukautuvat ihon ainutlaatuiseen rakenteeseen, ja lopputuloksena on raikas, sileä ja tasainen iho. Tehokkaat ihonhoitoaktiivit edistävät täyteläisempää ja terveemmän näköistä ihoa jokaisella käyttökerralla. Kasviperäiset peptidit auttavat stimuloimaan kollageenin tuotantoa, kun taas hyaluronihappo ja antioksidanttipitoiset mustikka- ja pionijuuriuutteet ravitsevat, kosteuttavat ja suojaavat. Valmistettu puhtaista mineraalipigmenteistä, joissa ei ole synteettisiä tai eläinperäisiä väriaineita. Dermatologisesti testattu.

Tuotenumero: 115647
Ainesosat

ALOE BARBADENSIS (ALOE) LEAF JUICE, DICAPRYLYL CARBONATE, ISOAMYL LAURATE, POLYGLYCERYL-3 RICINOLEATE, BUTYLENE GLYCOL, SORBITAN OLIVATE, KAOLIN, GLYCERIN, CELLULOSE, LECITHIN, SILICA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM PCA, ZINC STEARATE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, CERA ALBA (BEESWAX), SORBITAN CAPRYLATE, AQUA, AROMA, TOCOPHEROL, PROPANEDIOL, ALUMINUM HYDROXIDE, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PAEONIA LACTIFLORA (PEONY) ROOT EXTRACT, POTASSIUM HYDROXIDE, VACCINIUM MYRTILLUS (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, GLYCOLIPIDS, MAGNESIUM STEARATE, HEXAPEPTIDE-11, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) , CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)

Annostus ja käyttö

Esikäsittele ihosi ensin MÁDARA-suosikkikosteusvoiteellasi ja aurinkosuojatuotteella. Levitä meikkivoidetta koko kasvoille meikkisiveltimellä, meikkisienellä tai sormilla. Muotoile haluamallasi tavalla.

Katso lisää vastaavia kuin Skinonym Semi-Matte Peptide Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.