Escada
Party Love EdP

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
54,50 €
54,50 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Esittelyssä Party Love, Escadan uusin rajoitettu erä Eau de Parfum. Liity naurun, tanssin ja viettelevän makeiden herkkujen maailmaan, jossa unelmat ja toiveet heräävät henkiin ja juhliminen ystävien kanssa on vasta alkua. Tässä sertifioidussa vegaanisessa hajuvedessä gourmand-elämys avautuu houkuttelevalla situp-maisella kirsikka-akordilla, joka muuttuu saumattomasti ilmavaksi kerma-akordiksi herkullisen samettisen vaniljamuffinin päällä. Täydellinen tuoksu erityisiin iloihin tyttöjen kanssa! Party Love on ihana tuoksu, joka vie sinut iloiseen musiikin ja fantasioiden iltaan. Escada-hajuveden kirsikkavioletti flakoni ikonisella sydämenmuodolla antaa sinulle mahdollisuuden löytää suloisin herkku.

Tuotenumero: 116419
Ainesosat

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Benzyl Benzoate, Citral, Limonene, Geraniol.

Annostus ja käyttö

Suihkuta tätä Eau de Parfumia naisille pulssipisteisiin - kaulaan, dekoltee-alueeseen, ranteisiin ja nilkoihin - ja saat makean kirsikan ja lämpimän vaniljan verhon minne ikinä menetkin.

Katso lisää vastaavia kuin Party Love

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.