Gucci
Guilty Elixir Pour Homme De Parfum

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
164,95 €
164,95 €
Variantti : EdP 60 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Gucci Guilty Pour Femme ja Pour Homme lanseeraavat kampanjan, jossa pääosissa ovat A$AP Rocky, Julia Garner ja Elliot Page.

Itsen hyväksymisen, ystävyyden ja rakkauden juhla sen kaikissa muodoissa. Voimakas tuoksu intensiiviseen kontaktiin, Gucci Guilty Pour Homme Elixir de Parfum on puumainen, meripihkan nahkatuoksu miehille. Guilty Elixirs on rohkea lausunto, värikäs ekstraversio: vangitsevia ja hienostuneita tuoksuja, jotka tarjoavat rakastavan kutsun hyväksyä sitä, mitä olemme ja antaa aidon itsemme nähdä samalla kun juhlimme rakkauden lukemattomia iteraatioita.

Parfyymit Quentin Bisch ja Nathalie Cetto ovat luoneet tämän Gucci-tuoksun, jossa on rohkea ja sensuelli vanilliini-, ambrofix- ja bentsoiinipohja, jota vahvistaa yliannos patsulia, jota täydentää loistelias ja jalo orris-sydän, appelsiininkukka ja aistillinen osmanthus.

Miesten tuoksua täydentävät houkuttelevat pippurin pimenton ja savuisen muskottipähkinän aksentit. Tämä Gucci-tuoksu on sijoitettu virkistävään vihreään lasipulloon, hienostunut sävy, joka symboloi hienostunutta maskuliinisuutta ja heijastaa sen sisältämää intensiivistä tuoksua. Tämän ihanan tuoksun pullo leikkii yllättäen läpinäkyvillä kalvoilla ja siinä on kohokuvioitu GG-logo: arvokkaat ainesosat tiivistettynä pulloon.

Tuotenumero: 116561
Ainesosat

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Eugenol, Alcohol, Linalool, Limonene, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Methyl 2-Octynoate, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700).

Annostus ja käyttö

Suihkuta tätä intensiivistä miesten tuoksua kaulan ja ranteiden pulssipisteisiin saadaksesi hienostuneen tuoksun, joka kestää koko päivän.

Katso lisää vastaavia kuin Guilty Elixir Pour Homme De Parfum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.