Origins
Presents Of Plantscription

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
47,90 € Suos. hinta 69,50 €
47,90 € Suos. hinta 69,50 €
Variantti : Our Trio To Rejuvenate Face & Eyes
Tuotetiedot

The gift of Plantscription™ – sisältää trion tehokkaimpia hoitavia tuotteitamme kiinteämmän ja kohotetumman lookin saavuttamiseksi – kauniisti pakattuna ja valmiina joulun aikaan.

NÄIN SE TOIMII:
Anna lahjaksi tehokkaimpia nuoruuden boostajiamme: Mutli-Powered Youth Serum kohdistuu juonteisiin ja ryppyihin uudistaakseen ihon napakkuutta; Lifting + Firming Cream tehostaa ihon kiinteyttä ja nuorekasta kimmoisuutta; ja Retinol Eye Cream kohentaa juonteiden ja hymyryppyjen ulkonäköä.

SETTI SISÄLTÄÄ:
Plantscription™ Multi-Powered Youth Serum 30ml/ 1 fl. oz.
Anogeissus-ainesosalla ja kolmella tehokkaalla Peptidillä kehitetty seerumimme kattaa käyttöalueina kasvot, kaulan ja silmät vähentäen näkyvästi juonteiden, ihohuokosten ja viiden erityyppisten ryppyjen ulkonäköä; auttaa rentouttamaan ilmejuonteita; ja luo sileämmän ja kohotetumman ilmeen.

Plantscription™ Lifting + Firming Cream 15ml/ .5 fl. oz.
Tämä runsas ja kosteuttava voide, joka on valmistettu Anogeissus-aineosasta ja Riisiuutteesta, auttaa kiinteyttämään, kohottamaan ja täyttämään juonteiden ulkonäköä nuorekkaampaa ihoa varten.

Plantscription™ Wrinkle Correcting Eye Cream with Encapsulated Retinol 5ml/ .5 fl. oz.
Tämä erittäin kosteuttava, ihon täyteläisyyttä lisäävä silmävoide sisältää kapseloitua Retinolia, joka parantaa huomattavasti silmänalusten hienoja juonteita sekä hymyryppyjä, samalla kun voiteen samettisen pehmeä ja tasoittava koostumus sulautuu välittömästi iholle.

Tuotenumero: 117945

Katso lisää vastaavia kuin Presents Of Plantscription

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.