Nécessaire
The Body Wash Refill

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
47,95 €
47,95 €
Variantti : Eucalyptus 500 ml
Katso myös
Tuotetiedot

The Body Wash on päivittäinen puhdistusaine iholle, joka on rikastettu glyseriinillä, niasiiniamidilla ja marulaöljyllä (runsaasti C/E-vitamiinia + Omega 6/9). Body Wash elvyttää ihoa ja tarjoaa päivittäistä ravintoa, pehmentää, kosteuttaa ja antaa iholle miellyttävän ja pehmeän tunteen. Kaavan geeli-öljyhybridi on äärimmäisen toimiva vartalonpuhdistusaine. Kaava on pH-optimoitu. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytetään edullisesti toistuviin suihkuihin ja päivittäiseen huoltoon. Sisältää hellävaraisia kasvikunnan pinta-aktiivisia aineita. Ei sisällä SLS/SLES-yhdisteitä, silikoneja, ftalaatteja, parabeeneja ja PEG-yhdisteitä.

Tuotenumero: 118347
Ainesosat

Aqua/Water/Eau, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Niacinamide, Tocopherol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Caryodendron Orinocense Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Chlorphenesin, Sodium Phytate

Annostus ja käyttö

Levitetty kainaloihin. Varoitus: Käytä vain ohjeiden mukaan. Vältä katsekontaktia. Älä käytä vaurioituneelle tai herkälle iholle. Jos ärsytystä ilmenee - lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin, jos tila jatkuu. Alueet, joille on levitetty AHA-happoa, on suositeltavaa peittää aurinkosuojalla ennen auringossa oleskelua. Tuotteen ihokosketusta on rajoitettava käyttökertojen lukumäärän tai ajan suhteen.

Katso lisää vastaavia kuin The Body Wash Refill

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.