Baby Foot
Moisture Foot Cream Extra Rich

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,90 € * Suos. hinta 11,95 €
7,90 € * Suos. hinta 11,95 €
Variantti : 80 g
Katso myös
Tuotetiedot

Vauvan jalkalisä Rich Foot Cream sheavoilla palauttaa ihon hapettumisen, ylläpitää ihon kimmoisuutta, joustavuutta ja sillä on ikääntymistä estävä vaikutus. Kuollut iho kerrostuu jalkapohjat ovat paljon paksummat kuin muissa paikoissa vartaloon ja kuivuu nopeasti. Sheavoi tunkeutuu syvälle ihoon säilyttäen kosteuden.

Säännöllinen kosteuden käyttö korjaa kuolleen ihon ja pitää ihon pehmeänä ja joustavana. Siksi on hyvä tapa käyttää hyvillä aineilla rikastettua jalkavoidetta.
Så Tee näin:
Levitä voidetta; jalkoja ja hiero kunnes se on imeytynyt. Jalkavoidetta suositellaan käytettäväksi yön yli.

Tuotenumero: 25911
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrogenated Palm Oil, Cetyl Palmitate, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Pentylene Glycol, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Polysorbate 60, Butyrospermum Parkii Butter, Cellulose, Mannitol, Sambucus Nigra Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Potassium Hydroxide, Tocopherol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Parfum, Phenoxyethanol

Katso lisää vastaavia kuin Moisture Foot Cream Extra Rich

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.