Weleda
Almond

(5 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 23,50 €
15,90 € Suos. hinta 23,50 €
Variantti : Soothing Facial Cream 30 ml
Tuotetiedot

Weleda Almond Soothing Facial Cream on erittäin hellävarainen kosteusvoide, jonka luonnonmukainen koostumus sopii erityisesti kuivan ja herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon. Voiteen ihoa kosteuttava ja pehmentävä koostumus sisältää luonnomukaista manteli- ja luumunkiviöljyä, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojautumiskykyä ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

  • Hajusteeton

  • Kuivalle ja herkälle iholle

  • Sopii käytettäväksi meikin alla

Koko: 30 ml

Tuotenumero: 27108
Käyttö

Käytä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin.

Ainesosat

Glycerin,Xanthan Gum,Alcohol,Water (Aqua),Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Glyceryl Stearate SE,Prunus Domestica Seed Oil,Lactic Acid.,Hydrolyzed Beeswax

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Almond

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut