Weleda
Citrus Refreshing Hand And Nail Cream

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,50 €
9,50 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Weleda Citrus Hand & Nailcream

Weleda Citrus Hand & Nailcream on täyteläinen käsivoide, jonka hoitava koostumus kosteuttaa ihoa ja ravitsee kynsiä. Käsivoiteen luonnonmukaiset aineosat auttavat myös suojaamaan hauraita kynsiä ja pitämään kynsinauhat hyvinvoivina. Käsivoiteessa on raikkaan sitruksinen tuoksu, joka virkistää mieltä.

  • Sopii myös erittäin kuiville käsille

Koko: 50 ml

Tuotenumero: 27240
Käyttö

Hiero tuotetta käsien iholle, kynsille ja kynsinauhoille päivittäin tai aina tarvittaessa.

Ainesosat

Glycerin,Water (Aqua),Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil,Lanolin,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Viola Tricolor Extract,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax,Linalool(1),Limonene(1),Geraniol(1),Hydrolyzed Beeswax,Fragrance (Parfum)(1),Rosmarinus O cinalis (Rosemary) Leaf Extract,Calendula O cinalis Flower Extract,Citral(1).

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) from natural essential oils.

Katso lisää vastaavia kuin Citrus Refreshing Hand And Nail Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut