Weleda
Arnica

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,90 € Suos. hinta 26,95 €
26,90 € Suos. hinta 26,95 €
Variantti : Massage Oil 200 ml
Tuotetiedot

Weleda Arnica Massage Oil on hellävarainen hierontaöljy, jonka verenkiertoa vilkastuttava ja kudoksia lämmittävä koostumus sopii erityisesti kipeiden ja jumiutuneiden lihasten hoitoon. Tuotetta voidaan käyttää myös raskausarpien ennaltaehkäisyyn.

  • Kevyesti lämmittävä vaikutus

  • Rosmariinin ja laventelin tuoksu

Koko: 100 ml

Tuotenumero: 27416
Käyttö

Hiero öljyä vartalon iholle ennen ja jälkeen fyysisten aktiviteettien. Levitä tuotetta kostealle iholle saadaksesi parhaan vaikutuksen. Älä käytä öljyä rikkoutuneella iholla.

Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Arnica Montana Flower Extract,Betula Alba Leaf Extract,Linalool*,Geraniol*,Limonene*,Fragrance (Parfum)*,Coumarin*. * from natural essential oils

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.