Weleda
Calendula

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,90 € Suos. hinta 9,50 €
7,90 € Suos. hinta 9,50 €
Variantti : Shampoo & Body Wash 200 ml
Katso myös
Weleda
100 ml
Tuotetiedot

Weleda Calendula Shampoo And Body Wash on hellävarainen vartalonpuhdistustuote, joka sopii erityisesti vauvojen herkälle iholle ja hennoille hiuksille. Kosteuttavia ja suojaavia luonnonmukaisia ainesosia sisältävä puhdistustuote tekee ihosta ja hiuksista puhtaat ja pehmeät kuivattamatta niitä. Herkällekin iholle sopiva koostumus auttaa ylläpitämään ihon omaa kosteustasapainoa.

  • Herkälle iholle

  • Erityisesti vauvojen iholle

Koko: 200 ml

Tuotenumero: 35492
Käyttö

Hiero tuotetta hellävaraisesti kostealle vartalon iholle ja hiuspohjaan. Huuhtele vedellä.

Ainesosat

Glycerin,Xanthan Gum,Alcohol,Water (Aqua),Lactic Acid,Coco-Glucoside,Calendula Officinalis Flower Extract,Chondrus Crispus (Carrageenan),Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil,Disodium Cocoyl Glutamate,Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond oil),Fragrance (Parfum)*,Limone*,Linalool*. * from natural essential oils

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Calendula

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut