Nivea
Daily Essentials Sensitive

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 10,50 €
9,90 € Suos. hinta 10,50 €
Variantti : Night Cream 50 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Daily Essentials Sensitive Night Cream on yövoide, joka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Uudistaa ihoa nukkuessasi, lievittää ihoärsytystä, kireyttä ja punaisuutta. Rikastettu hoitavalla lakritsiuutteella, viinirypälesiemenöljyllä sekä dexpanthenolilla, joka rauhoittaa ja kosteuttaa. Sisältää suojaavaa SPF15, joka vastustaa ikääntymisen haittoja ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä.

Tuotenumero: 35834
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Stearate, Dicaprylyl, Ether, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cocoglycerides, Panthenol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopherol, Pantolactone, Caprylic/Capric, Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Maltodextrin, Trisodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Katso lisää vastaavia kuin Daily Essentials Sensitive

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.