Björn Axén
Color Shot Washout

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
14,95 €
14,95 €
Variantti : Cherry Pop 50 ml
Tuotetiedot

Lyhytkestoinen hiusväri, jossa hoitavaa auringonkukkaöljyä, E-vitamiinia ja B5-provitamiinia. Väri sekoitetaan valittuun hoitoaineeseen halutulle intensiivisyydelle ja pestään pois shampoolla. Väri haalistuu jokaisella shampoo pesulla.

Tummanvaaleille ja ruskeille hiuksille. Sopii koko hiuksiin, raitoihin ja ombre-värjäyksiin. Hiusten tummissa kohdissa ei väri tule näkymään yhtä paljon, mutta se antaa kiiltoa. HUOM! Tummanvaaleita hiuksia vaaleammissa hiuksissa väri voi pysyä pidempään. Se antaa myös intensiivisemmän vaaleanpunaisen värin. Tämä väri antaa näkyvimmän tuloksen jo värjätyille hiuksille.

Käyttö:
Tummanvaaleat hiukset: sekoita 1/5 väriä ja 4/5 hoitoainetta.
Ruskeat hiukset: sekoita 1/3 väriä ja 2/3 hoitoainetta. Sekoita aineet kulhossa esimerkiksi lusikan avulla. Tai sekoita suoraan kämmenissä. Varmista että väri sekoittuu kunnolla hoitoaineeseen.
Hiero pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 7 15 minuuttia toivotun väri-intensiteetin saamiseksi ja huuhtele huolellisesti. Mikäli olet epävarma intensiteetistä, testaa ensin yhdellä hiustupsulla/hiuksella. Hiukset ovat erilaisia ja jotkut hiukset imevät väriä itseensä enemmän kuin toiset.

- Ei sisällä vetyperoksidia eikä ammoniakkia.
- Pakkauksesta riittää useaan värjäykseen, riippuen kuinka paljon käytät hoitoainetta.
- Vegaaninen.
- Valmistettu Ruotsissa.

Tuotenumero: 53689
Ainesosat

Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Benzoic Acid,Aqua,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,Dehydroacetic Acid,Panthenol,Lactic Acid,Helianthus Annuus Hybrid Oil,Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Propanediol,BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE,basic red 51

Katso lisää vastaavia kuin Color Shot Washout

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.