Blinc
Foundation of Youthful Color Eyebrow Mousse

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
25,95 €
25,95 €
Variantti : Dark Brunette 4 g
Tuotetiedot

Blinc Foundation of Youthful Color Eyebrow Mousse

Blinc Foundation of Youthful Color Eyebrow Mousse on sävytetty kulmamousse, jonka ainutlaatuinen koostumus auttaa luomaan kauniit ja huolitellut kulmakarvat. Vettä hylkivä kulmatuote auttaa täyttämään kulmien aukkokohtia sekä kiinnitämään kulmat muotoonsa eikä sen pitkäkestoinen koostumus levähdä sateessa tai hikoillessa. Kulmat näyttävät luonnollisen kauniilta aamusta iltaan.

  • Sävytetty koostumus

Koko: 4 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 56088
Ainesosat

Mica,Dimethicone,Silica,o-Cymen-5-OL,Tocopheryl Acetate,Titanium Dioxide (CI 77891),Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer,Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer,Methylisothiazolinone,Talc,Isododecane,Trimethylsiloxysilicate,Propylene Carbonate,Water,Ethoxydiglycol,Phytantriol,Iron Oxides (CI 77499),. May contain:,CI 77491,CI 77492,Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil,Quaternium-18 Hectorite,C4-24 Alkyl Dimethicone/Divinyldimethicone Crosspolymer/Isodecyl Isononanoate,Polydiethyleneglycol Adipate/IPDI Copolymer,Peat Extract,Palmitoyl Hexapeptide-14,Gold

Katso lisää vastaavia kuin Foundation of Youthful Color Eyebrow Mousse

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut