Anastasia Beverly Hills
Brow Wiz Skinny Brow Pencil

(63 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
19,90 € * Suos. hinta 26,50 €
19,90 € * Suos. hinta 26,50 €
Variantti : Auburn 0.08 g
Tuotetiedot

 

Tuotenumero: 57107
Käyttö

Saat luonnollisimman lopputuloksen piirtämällä kynällä lyhyitä vetoja ja välttämällä painamasta kynää liian voimakkaasti. Pehmennä jälki lopuksi kynän kulmaharjalla.

Ainesosat

Phenoxyethanol,Stearic Acid,Caprylyl Glycol,Tocopheryl Acetate,Titanium Dioxide (CI 77891),Hydrogenated Coco-Glycerides,Zinc Stearate,Hexylene Glycol,Iron Oxides (CI 77491,CI 77492,Ferric Ferrocyanide (CI 77510),CI 77499),Polyglyceryl-2 Triisostearate,HYDROGENATED SOYBEAN OIL/HYDROGENATED GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL,HYDROGENATED VEGETABLE OIL/HYDROGENATED HUILE VÉGÉTALE,COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA,MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: MICA

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Brow Wiz Skinny Brow Pencil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut