Sigma Beauty
Essential Kit Professional Brush Collection

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
93,90 € * Suos. hinta 142,95 €
93,90 € * Suos. hinta 142,95 €
Variantti :
Tuotetiedot

Sigma Essential Kit Professional Brush Collection -sivellinsetti sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita meikkisiveltimiä, joiden avulla luot aina täydellisen lopputuloksen. 12 siveltimen setin avulla luot helposti kauniita silmämeikkejä ja huolitellun meikkipohjan.

Sigma Eye Liner Brush - E05 -silmänrajaussiveltimen tarkalla, kärkeä kohti kapenevalla sivellinpäällä on mahdollista luoda kauniita ja pehmeitä rajauksia.

Sigma Pencil Brush - E30 -meikkisivellin kapea kärki sopii erityisesti silmämeikkituotteiden tarkkaan levitykseen.

Sigma Tapered Blending Brush - E40 silmämeikkisiveltimen avulla häivytät luomivärit kauniisti.

Sigma Eye Shading Brush - E55 -luomivärisiveltimen pehmeät ja tiiviit harjakset sopivat erinomaisesti vaaleampien pohjasävyjen tasaiseen ja intensiiviseen levitykseen liikkuvalle luomelle.

Sigma Large Shader Brush - E60 on litteä silmämeikkisivellin, jonka pyöristetty harjaspää sopii erityisesti puuterimaisten, nestemäisten ja voidemaisten luomivärien levitykseen.

Sigma Small Angle Brush - E65 on tarkka rajaussivellin, jonka viistottu kärki sopii sekä geelimäisten, voidemaisten että puuterimaisten rajaustuotteiden levitykseen.

Sigma Medium Angled Shading Brush - E70 on pehmeä, viistopäinen silmämeikkisivellin, joka sopii loistavasti luomivärin häivytykseen ja varjostusten tekoon.

Sigma Large Powder Brush - F30 -meikkisiveltimen pehmeät harjakset sopivat erityisesti puuterin ja aurinkopuuterin levitykseen.

Sigma Large Angled Contour Brush - F40 -meikkisiveltimen viistottu muoto sopii erityisesti levittämään poskipäille kasvoja muotoilevat poskipunat ja aurinkopuuterit.

Sigma Duo Fibre Brush - F50 -meikkisiveltimen avulla levität voidemaiset, nestemäiset ja puuterimaiset meikkipohjatuotteet kasvoillesi kauniisti luoden iholle laajentuneita ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia häivyttävän airbrush-efektin.

Sigma Foundation Brush - F60 -meikkivoidesiveltimen napakka ja pyöristetty harjaspää sopii täydellisesti nestemäisten ja voidemaisten meikkivoiteiden sekä meikinpohjustustuotteiden levitykseen.

Sigma Concealer Brush - F70 -peiteainesiveltimen pieni ja kevyesti pyöristetty harjaspää levittää peiteaineet tarkasti iholle.

  • Harjakset synteettistä karvaa

  • Cruelty Free

Sisältää 12 meikkisivellintä.

Tuotenumero: 59334

Katso lisää vastaavia kuin Essential Kit Professional Brush Collection

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut