Mizon
AHA & BHA Daily Clean Toner

(5 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,50 €
24,50 €
Variantti : 150 ml
Tuotetiedot

Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner

Päivittäiseen käyttöön sopiva Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner -kasvovesi auttaa viimeistelemään ihonpuhdistuksen tasapainottamalla ihon pH-arvon. Kulttimaineeseen noussut kasvovesi sisältää ihoa hellästi kuorivia AHA- ja BHA-happoja ja ihoa puhdistavia kasviuutteita, jotka auttavat pitämään ihon puhtaana ja kirkkaana.

Kasvoveden sisältämät AHA-hapot irrottavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa auttaen vähentämään ihon karheutta samalla kun BHA-hapot syväpuhdistavat ihohuokosia ja ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista. Kasvovesi auttaa tukemaan ihon uudistumista ja pitämään ihon pinnan pehmeänä ja kirkkaana.

  • Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

  • Sisältää AHA- ja BHA-happoja

Koko: 150 ml

Käyttö

Viimeistele ihonpuhdistus pyyhkimällä kasvojen iho kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Vältä silmänympäryksiä ja huulia. Huomioithan, että kasvovesi saattaa sisältämiensä AHA- ja BHA-happojen vuoksi lisätä ihon herkkyyttä auringolle, minkä vuoksi ihon suojaaminen UV-säteilyltä on tärkeää.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 69440
Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Methylparaben,Propylparaben,Disodium EDTA,Alcohol,Water,Glycolic Acid,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Lactic Acid,Portulaca Oleracea Extract,Salicylic Acid,Sodium Lactate,Achillea Millefolium Extract,Arnica Montana Flower Extract,Gentiana Lutea Root Extract,Carica Papaya Fruit Extract,Fragrance.,Artemisia Absinthium Extract

Katso lisää vastaavia kuin AHA & BHA Daily Clean Toner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut