Mizon
Vitalemon Sparkling Powder

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
40,50 €
40,50 €
Variantti : 12 g
Tuotetiedot

Hapotettua ranskalaista mineraalivettä hyödyntäen valmistettu Mizon Vitalemon Sparkling Powder -puhdistuspuuteri auttaa tehostamaan ihonhoitoa. Ihoa hellästi mikroporeilullaan hierova tuote auttaa puhdistamaan iholta epäpuhtauksia ja toksiineja saaden ihon näyttämään heleämmältä sekä tuntumaan sileämmältä ja pehmeämmältä.

Tuote koostuu kahdesta toisiinsa yhdistettävästä puuterista, jotka haaleaan kraanaveteen sekoittaessa muodostavat sitruksisen, hapotetun mineraaliveden, jota taputellaan ja hierotaan kasvojen iholle.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Heleyttää ja kirkastaa ihoa

  • Silottaa ihon pintatekstuuria

Koko: 12 g + 17 g (14 + 14 kpl)

Käyttö

Täytä iso kulho haalealla vedellä ja lisää siihen ensimmäisen pussin sisältö. Anna tuotteen liuota veteen ja lisää sitten toisen pussin sisältö. Taputtele ja hiero muodostunutta poreilevaa sitrusvettä hellästi kasvojen iholle. Levitä iholle tämän jälkeen tavalliset hoitotuotteesi.

Voit halutessasi myös upottaa kasvojasi kuplaveteen 1-2 minuutin ajan ja käyttää tuotetta vesinaamiona.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 69442
Ainesosat

Glycolic Acid,Panthenol,Trehalose,Allantoin,Salix Alba (Willow) Bark Extract,Sodium Myristoyl Glutamate,Absorbic Acid,Citrus Limon (Lemon) Fruit Powder,Carbonated Water,Gardenia Yellow Color,Citrus Limon (Lemon)Fruit Powder,Aloe Barbadenis Leaf Extract.,Package 1: Citric Acid,Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract. Package 2: Sodium Bicarbonate

Katso lisää vastaavia kuin Vitalemon Sparkling Powder

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.