Gucci
Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori EdP

(2 Arvostelut)
Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
79,50 €
79,50 €
Variantti : EdP 30 ml
Tuotetiedot

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori -hajuveden on luonut legendaarinen parfymööri Alberto Morilas. Tuoksu on saanut inspiraationsa paratiisia muistuttavien puutarhojen tunnelmasta ja tuoksusta. Kukkainen tuoksu perustuu alkuperäisen Gucci Bloom EdP -hajuveden ylellisiin nuotteihin: tuberoosaan, jasmiiniin ja Etelä-Intiassa esiintyvään Rangoon Creeper -kukkaan. Uudistuneessa Gucci Bloom Ambrosia di Fiori -tuoksussa yhdistyvät myös elegantit ja feminiiniset nuotit kuten iiris ja damaskonruusu. Hajuvesi on kuin yleellinen kukkakimppu!

  • Naisellinen kukkaistuoksu

  • Lanseerattu 2019
     

Tuotenumero: 83366
Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, FARNESOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, BHT.

Katso lisää vastaavia kuin Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut