Versace
Yellow Diamond EdT

(6 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
49,90 € Suos. hinta 56,95 €
49,90 € Suos. hinta 56,95 €
Variantti : EdT 30 ml
Katso myös
Versace
50 ml
Tuotetiedot

Versace Yellow Diamond EdT -hajuvesi on ylellinen, kristallinkirkas tuoksu. Yhtä aikaa raikas, ilmavan pehmeä ja puhtaan tuoksuinen hajuvesi sisältää vivahteita intensiivisestä myskistä, huumaavasta mimosasta ja makeasta päärynästä. Hajuvesi aukeaa appelsiininkukan, bergamotin, italialaisen sitruunan ja päärynän aromeilla. Sydäntuoksu koostuu mimosasta, lumpeenkukasta, freesiasta ja appelsiininkukasta. Pohjatuoksu on sekoitus myskiä, guaiac-puuta ja meripihkaa.

Alkutuoksu
Päärynä, bergamotti, appelsiininkukka ja sitruuna
Sydäntuoksu
Mimosa, lumpeenkukka, appelsiininkukka ja freesia
Pohjatuoksu
Myski, guaiac-puu ja meripihka

Tuotenumero: 8659
Ainesosat

Aqua (Water),Ethylhexyl Methoxycinnamate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Parfum (Fragrance),Propylene Glycol,Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Hexyl Cinnamal,CI 17200 (Red 33),CI 19140 (Yellow 5),Geraniol,Citronellol,Alpha - Isomethyl Ionone,Alcohol Denat,(SD Alcohol 39-C)

Katso lisää vastaavia kuin Yellow Diamond

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut