NYX Professional Makeup
Lip Lingerie XXL

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,95 €
12,95 €
Variantti : Warm Up 4 ml
Katso myös
NYX Professional Makeup
1 g
Tuotetiedot

Ensimmäinen nestemäinen huultenmuotoilutuotteemme on nyt täällä: NYX Professional Makeup Lip Lingerie Xtra Xtra Long-lasting -huulipuna. Täyteläiset, pehmeät ja mattaiset huulet. Muotoile huulia ja korosta niiden muotoa! Nestemäinen huulipuna, jolla on vegaaninen koostumus*. Huulipuna antaa huulille pehmeän mattapinnan ja täyteläisen vaikutelman. Jopa 16 tuntia kestävä ja mukautuva lopputulos: seuraa huultesi muotoa ja liikettä kuin hyvin istuvat alusvaatteet! Ei lohkea, ei tahraa, ei haalistu, PYSYY PAIKOILLAAN koko päivän! Se tuntuu kevyeltä ja mukavalta käyttää, aivan kuten lempialusvaatteesi! Saatavana 24 runsaspigmenttistä nudea sävyä, jotka sopivat kaikille ihon sävyille.
*Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai niiden sivutuotteita.

Tuotenumero: 96213
Ainesosat

dimethicone ; isododecane ; trimethylsiloxysilicate ; nylon-611/dimethicone copolymer ; dimethicone crosspolymer ; c30-45 alkyldimethylsilyl polypropylsilsesquioxane ; lauroyl lysine ; triethoxysilylethyl polydimethylsiloxyethyl dimethicone ; silica silylate ; isopropyl titanium triisostearate ; sorbic acid ; phenoxyethanol ; parfum / fragrance

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.