Kalustekauppa

Kalustekauppa

kalustekauppa

Kalustekauppa.com on suomalainen, verkossa toimiva huonekalukauppa. Huonekalukauppa inspiroi ja auttaa asiakastaan löytämään uusia ideoita ja ajatuksia. Huonekalujen, ja yleisesti ottaen kaiken sisustuksen, tarkoituksena on tarjota elämyksiä käyttäjälleen. Monesti kuulee sanottavan vanhan sananparren, ”keittiö on joka kodin sydän”. Osittain se pitääkin paikkansa, mutta jokainen huone tarvitsee oman sydämensä. Olohuoneessa sohvalla on keskeinen merkitys, ja sitä voisi kuvailla sydämeksi. Makuuhuoneen sydän on sänky, ja keittiössä sydämen virkaa toimittaa ruokasalin kalusto. Kalustekauppa.comin verkkomyymälästä löydät kaikki kodin huonekalut yhdestä ja samasta paikasta. Kalustekauppa on kerännyt kotisivuilleen suomalaisten ja ulkomaisten huonekaluvalmistajien laadukkaita tuotteita. Kotimaista kannattaa suosia monestakin syystä. Kotimaisiin huonekaluihin on helpompi hankkia uusia osia rikki menneiden tilalle. Suomalainen työ on tunnetusti laadukasta. Samaa sarjaa olevia kokonaisuuksia on myös mahdollista saada hankittua vielä vuosia valmistamisen jälkeen.

Kalustekaupalla on vuosien kokemus suomalaisista huonekaluista ja suomalaisista asiakkaista. Sen kokemuksen perustella sisäänostettavat huonekalut valitaan huolellisesti tiukkaa laatukriteeristöä noudattaen. Kalustekauppa.com tietää, mitä suomalaiset haluavat huonekaluiltaan. Kalustekaupassa on laaja tuotevalikoima, josta löytyy valinnanmahdollisuuksia. Mausta riippumatta sieltä löytyy taatusti se, jota kukin on hakemassa lukuisten eri tyylisuuntien joukosta. Kalustekaupalla on tarjottavanaan yksinkertaista skandinaavista tyylisuuntaa, kansainvälistä urbaania lounge-henkeä tai ranskalaistyyppistä rokokoota.

Huonekalukaupan nettimyymälä tuo kaupan kotiin. Verkkosivuilla huonekalut on kuvailtu tarkasti ja kuvia pystyy suurentamaan lähempää tarkastelua varten. Ainoa asia, jota huonekalukaupan verkkomyymälä ei voi tarjota asiakkailleen, on huonekaluliikkeiden erityinen tuoksu. Huonekaluja voidaan kokeilla kotona ennen ostopäätöksen tekemistä, sillä kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Suureen osaan kotimaisista, myytävistä huonekaluista on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, kuten koivua, mäntyä tai mdf-levyä. Ulkomaisissa huonekaluissa on pääasiassa käytetty samojen materiaalien lisäksi laadukasta kumipuuta, akasiaa, mahonkia tai huonekalulevyä.

Kalustekaupan verkkosivuilla on helppo tarkastella tuotteita ja tilaaminenkin on kätevää. Tilaaminen tapahtuu kalustekaupan verkkoympäristössä niille tarkoitetuilla tilaussivuilla. Kalustekauppa.com ei ota tilauksia vastaan esimerkiksi sähköpostitse. Tilausta tehdessään asiakkaan on ilmoitettava nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Tavaroita tilatessa toimituskulujen hinnat mainitaan erikseen jokaisen myytävän tuotteen ohella. Valtaosa kalusteista, kuten sohvat toimitetaan kokonaisina. Helposti rikkimenevät, pienemmät huonekalut saatetaan toimittaa osissa. Osissa toimitettavissa huonekaluissa tulee luonnollisesti kokoamisohjeet mukana. Kalusteiden tuotekuvauksessa, kalustekaupan kotisivuilla, www.kalustekauppa.fi on aina maininta toimitetaanko kyseinen tuote koottuna vai ei.

Verkkosivuilla kodin kalusteet on selkeyden vuoksi luokiteltu eri kategorioihin. Osastot ovat ruokailutila, makuutila, oleskelutilat, lastenhuone, työtila ja säilytys, piha ja terassi sekä muut tuotteet.

Ruokailutilan tuotteissa on esiteltyinä lähes kaikki keittiössä tarvittavat huonekalut, ruokapöydästä kulmakaappeihin. Malleja eri materiaaleilla ja väreillä on lukuisia. Osa tuotteista, kuten vitriinit, on mahdollista saada erikoismitoituksella. Huonekalukaupasta saatavat vitriinit ovat massiivipuusta valmistettuja. Tuotteista saa lisätietoja kuvan alareunasta.

Makuutilasta hankitaan laadukkaat sängyt. Useimmat parisänkymallit löytyvät useammalla eri leveydellä. Sänkymalleja löytyy kymmeniä erilaisia aina runkopatjoista suuriin massiivipuu sängyn runkoihin. Myös sänkyjen tarvikkeet kuten patjat ja peitot kuuluvat nettikaupan tuotevalikoimaan.

Oleskelutilan sisustus on nyt helppoa. Nykyään olohuoneen sohvia löytyy monenmuotoisia. Tietynmalliseen oleskelutilaan tarvitaan juuri sopivan kokoinen ja muotoinen sohva. Kalustekaupan verkkosivuilta voidaan hakea passelit sohvat. Sohvien lisäksi nettikaupassa voidaan tarkastella kirjahyllyjä, nojatuoleja, tv-tasoja ja muita huonekaluja.

Lastenhuoneen kalustukseen kuuluu usein kätevä parvisänky. Parvisänky onkin ihanteellinen, tilaa säästävä ratkaisu pieniin huoneisiin. Rennot säkkituolit ovat usein lasten suosikkeja. Säkkituoleja on tuotevalikoimassa useita eri värejä. Kalustekaupasta löydät myös suositut Nukku kalusteet, kuten Nukku jatkosängyt ja varavuoteet.

Kalustekauppa.com lyhyesti

  • Kalustekauppa.com on suomalainen netissä toimiva huonekalukauppa.
  • Kalustekauppa inspiroi ja luo uusia ideoita asiakkailleen.
  • Kalustekaupasta tilaaminen on helppoa ja kätevää.
  • Tilatut tuotteet voidaan maksaa verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai laskulla.
  • Kalustekauppa.com tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman laadukkaita huonekaluja kilpailukykyiseen hintaan.
  • Kalustekaupan kuulumisia voit seurata myös Facebookin kautta täältä.
Muurame