Hot Lips

Hot Lips

hotlips
Siirry kauppaan
» Tuotevalikoima 1 687 tuotetta
» Viihde: Seksikaupat
AlennuskoodiAlennusVoimassa
KÄYTÄ ETUHotlips.fi tarjous: rekisteröidy - saat 30€ alennuksen yli 139€ tilauksesta.31.12.2029
KÄYTÄ ETUHotlips.fi tarjous: ilmainen toimitus yli 59€ tilauksissa.31.03.2032
KÄYTÄ ETUHotlips.fi tarjous: 20% alennus uutiskirjeen tilaajille.31.12.2032
Päätason tuotekategoriat

Hot Lips on eroottisten tuotteitten kauppa, joka sisältää monenlaisia aikuisten leikkikaluja niin miesten kuin naistenkin päiviä piristämään. Valikoimiin kuuluu esimerkiksi seksivälineitä, alusasuja, fetissituotteita, eroottisia elokuvia, eroottisia pelejä ja kondomeja. Tuotteiden tilaaminen netistä on erittäin vaivatonta. Asiakas voi valita mieleisensä tuotteet oman kodin rauhassa ja saada ne nopeasti ja helposti toimitettuina. Arkisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset pyritään postittamaan saman päivän aikana. Niinpä asiakas saa tilauksensa yleensä 1-2 päivän kuluessa. Kaikki tuotteet toimitetaan huomiota herättämättömissä paketeissa huolellisesti pakattuina, joten niiden noutamista Postista, Matkahuollon Lähellä-pisteestä tai Smartpost-automaatista ei tarvitse jännittää. Myös kotiinkuljetus Postin kautta on mahdollista. Toimituskulut vaihtelevat toimitustavasta riippuen. Yli 50 euron tilauksissa on ilmainen toimitus. Maksutapoina käyvät Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard, verkkopankkimaksut, Klarna-lasku ja osamaksu Klarna-tilin kautta. Hot Lipsin asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille tahoille, joten asiakassuhde pysyy aina yksityisenä ja luottamuksellisena. Useimmilla tuotteilla on myös 14 päivän palautusoikeus, kunhan ne ovat myyntikuntoisia ja käyttämättömiä. Ennen palautusta on otettava yhteyttä kauppaan. Hot Lips onkin eräs tunnetuimmista eroottisten tuotteiden kaupoista, eikä ihme, sillä se toiminut menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta tuoden iloa ja piristystä suomalaisten arkeen.

Vaikka seksielämä olisikin täysin tyydyttävää, kannattaa silloin tällöin hankkia uusia kokemuksia. Hot Lips -kaupan laajoista valikoimista löytyy monia tunnettuja seksivälinemerkkejä, kuten Lelo. Se on maailman johtava intiimituotteiden design-brändi, joka tyydyttää vaativampaakin ostajaa. Lelo antaa tuotteilleen jopa 10 vuoden takuun, joten on kyse todella laadukkaista tuotteista. Design-seksileluja löytyy toki muiltakin valmistajilta. Esimerkiksi saksalainen OVO Lifestyle Toys pyrkii korostamaan tuotteittensa suunnittelussa myös visuaalista nautintoa. Näillekin leluille luvataan erittäin pitkäaikainen takuu, jopa 15 vuotta. Rajumman menon ystäville on kaupan valikoimissa runsaasti erilaisia kahleita, ruoskia ja sidontasettejä. Vaatteista innostuville on tarjolla seksikkäitä alusasuja ja roolipukuja sekä miehille että naisille. Lisäkiihoketta voi hakea myös eroottisista DVD-tai Blue-Ray -filmeistä, joista löytyy katseltavaa niin heteroille kuin homoillekin. Nettikaupan valikoimiin kuuluu lisäksi useita mieskunnon parantamiseen tähtääviä valmisteita sekä peniksen kokoa kasvattavia tuotteita. Myös naisille on tarjolla lisää nautintoa esimerkiksi seksuaalista halukkuutta kohottavien valmisteiden tai vaginaa tiukentavan voiteen muodossa. Saatavilla on myös runsaasti erilaisia hierontaöljyjä ja liukuvoiteita nautintoa lisäämään. Nettikaupan valikoimiin kuuluu sekä aivan tavallisia kondomeja että erikoiskondomeja myös edullisissa suurpakkauksissa. Varsinkin poikkeuksellisen kokoisella tai muotoisella peniksellä varustetun voi olla vaikeaa löytää sopivaa ja siten turvallista kondomia itselleen. Nettikaupan valikoimasta löytyvät kuitenkin myös varsin suurella tai pienellä vehkeellä varustetuille sopivat ehkäisyvälineet. Hot Lipsin ystävällinen asiakaspalvelu neuvoo mielellään niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin eroottisten tuotteisiin ja niiden tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse joka arkipäivä klo 9-14. Jos valinnanvaikeus iskee, voidaan kumppania piristää toki myös lahjakortilla. Kannattaa lisäksi tarkkailla tarjouksia ja etsiä netistä etukuponkeja.

Hot Lips tiivistetysti

  • Hot Lips on suomalainen eroottisten tuotteiden kauppa, jonka laaja-alaisiin ja monipuolisiin valikoimiin kuuluu muun muassa seksivälineitä, asuja ja filmejä. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-2 päivää. Toimitustapoja ovat paketin nouto Postista, Matkahuollon Lähellä-pisteestä tai Smartpost-automaatista sekä kotiinkuljetus.Toimituskulut vaihtelevat toimitustavasta riippuen välillä 5,90 -12 €. Ilmainen toimitus on saatavilla yli 50 €:n tilauksiin.
  • Joustavat maksutavat ja maksuehdot: Hyväksytyt maksutavat ovat Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Klarna-lasku sekä verkkopankkimaksu seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Myös osamaksu useassa erässä on mahdollista Klarna-tilin avulla.
  • Hotlips verkkokauppa Facebookissa.
Helsinki