Taloon.com

Taloon.com

talooncom

Vaivaton.com suosittelee Taloon.com-virtuaalista rautakauppaa. Jos haussa on laadukkaat rakennustarvikkeet huokeaan hintaan, on Taloon.com oikea osoite. Rakennusalan nettikaupasta saadaan tilattua kaikki mahdollinen, joka jotenkin liittyy rakentamiseen. Taloon.com antaa rakentajalle mahdollisuuden tilata rakennusmateriaalit helposti kotoa käsin. Taloon.com on vaikuttanut rakennusalalla jo vuodesta 2004 lähtien. Yritys on erikoistunut laajaan tarjontaan rakentamisen ja remontoinnin saralla. Vahvan ammattitaidon ansiosta yritys on kasvanut suurimmaksi markkinoilla olevaksi nettirautakaupaksi. Taloon.com on osa verkkokauppakonserni Bygghemmaa. Yritykselle on kunnia-asia pitää korkea taso tuotteissa, neuvonnassa sekä asiakaspalvelussa. Tämä onkin varmasti osaltaan vaikuttanut Taloon.comin suosioon. Yrityksellä on myös hyvä logistiikkapalvelu, suuret varastointitilat sekä ammattitaitoiset työntekijät, mikä on edellytyksenä hyvään yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Asiakkaiden kokemuksien perusteella voi Taloon.comia hyvillä mielin kuvailla alan suunnannäyttäjäksi.

Yrityksen nettisivuilta www.taloon.com löytyy aivan uskomattoman laaja valikoima tavaroita aina autotalleista sisustustarvikkeisiin. Tavaroiden tilaaminen netistä on helppoa ja rahtimaksut ovat edullisia. Kotisivuilla on tuotteet jaettu eri kategorioihin selkeyden vuoksi.

Rakentaminen

Rakentaminen-kategorian alavalikosta löytyy rakentamiseen liittyvää tavaraa, kuten esimerkiksi puutavarat, rakennuslevyt, harkot sekä eristämiseen käytettäviä tarvikkeita. Autotallit ja katokset on myös laitettu tarkasteltavaksi Rakentaminen-osioon. Taloon.com on myös tunnettu korkealaatuisista takoista ja savupiipuista, jotka yhtä lailla löytyvät rakentamisen alakategoriasta.

Ikkunat ja ovet

Taloon.com ikkunavalikoimasta löytää varmasti tarvitsemansa. Mittatilausikkunat kotiin tai mökille on helppo tilata verkkosivuilta. Kiireiselle rakentajalle on tarjolla ikkunat nopealla toimituksella. Valittavana on erilaisia materiaaleja ja värejä ikkunankarmeihin. Ikkunoiden oheistarvikkeet, kuten helat ja painikkeet saa eri väreissä ja malleissa Taloon.comista. Taloon.com verkkokaupan ovivalikoima on ehkä Suomen suurin. Ovia löytyy jokaiseen makuun niin sisäovia kuin ulko-oviakin. Vaihtoehtoja on kymmeniä eri malleja ikkunoilla tai ilman. Tunnetuimmat ovien valmistajat, joiden tuotteita on tilattavissa Taloon.comin verkkosivuilta, ovat Vihtaovet, Wicco, Timburg ja Jeld-Wen. Elfa-liukuovet ovat myös saavuttaneet suuren suosion asiakkaiden keskuudessa.

Sisustus

Taloon.comin sisustuspuolella on tarjolla kodin remontoijalle erilaisia pintamateriaaleja. Kylpyhuoneen ja wc:n uusimiseen tarvittavat kaakelit ja kosteiden tilojen huonekalut voi katsastaa Taloon.com nettitavaratalon tuotevalikoimassa. Kodin piensäilytysideat ja vinkit löytyvät kotisivuja tutkiessa.

Pihan tarvikkeet, kuten piharakennukset, leikkimökit, puutarhatyökalut, puutarhakalusteet sekä viljelyyn liittyvät tuotteet ovat kätevästi tilattavissa Taloon.comista. Tilaaminen on helppoa, ja tavarat toimitetaan ympäri Suomea. Tavaraa tilattaessa ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi.

Tilaaminen Taloon.com verkkokaupasta

Käytännössä tilaaminen tapahtuu niin, että halutut tuotteet siirretään klikkaamalla virtuaaliseen ostoskoriin, jonka jälkeen siirrytään kassalle. Kassalla valitaan maksutapavaihtoehto. Maksaa voidaan verkkopankin verkkotunnuksilla tai laskulla. Laskulla lähetetyillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilauksen saapuessa perille Taloon.com lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen. Taloon.com tekee yhteistyötä Klarna-maksupalvelun kanssa. Klarna-maksupalvelu mahdollistaa ostosten maksamisen erissä laskulla. Klarnan-maksupalvelussa katto on 3 000 € tai Klarnan asettama henkilökohtainen luottoraja.

Rahti

Taloon.comin kotisivujen maksupalvelussa on automaattinen rahdin määrän laskenta. Kun tilataan, syötetään toimitusosoitteen postinumero sille varattuun kenttään verkkosivujen kassalla, ja palvelu laskee automaattisesti rahdin määrän. Taloon.com ei toimita Ahvenanmaalle, ja kotiinkuljetus kattaa vain Manner-Suomen alueet. Taloon.comilla on monta tapaa toimittaa tavaroita. Pienemmät paketit tulevat perille Itellan Express Business Day -toimituksena, Itellan Flex-toimituksena tai MyPack-toimituksena lähimpään MyPack-noutopisteeseen. Suuremmat tilaukset toimitetaan niin lähelle tavaran vastaanottajan osoitetta, kuin vain suurella rekka-autolla tai kuorma-autolla pääsee. Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat paljon. Nettisivuilla jokaisen tuotteen kohdalla on erikseen mainittu tavaran toimitusaika.

Tiivistelmä Taloon.comista

  • Taloon.com on Suomen suurin rakennusalan verkkotavaratalo.
  • Taloon.comista tuotteiden tilaaminen on helppoa. Asiakkaaksi rekisteröitymistä ei vaadita.
  • Verkkokauppa toimittaa tavaraa koko Manner-Suomen alueelle. Niinpä Ahvenanmaalle tai saaristoon ei tuotteita voi tilata.
  • Taloon.com-nettikauppa toimii yhteistyössä Klarna-maksupalvelun kanssa. Lasku on mahdollista maksaa erissä.
  • Seuraa Taloon.comin uutisia Facebookissa.
Riihimäki
Y-tunnus: 1870108-3