Apteekkituotteet

Apteekkituotteet

apteekkituotteet
Päätason tuotekategoriat

Apteekkituotteet.fi on Suomen ensimmäinen maanlaajuinen verkkoapteekki, josta voi hankkia myös sähköisellä eReseptillä määrätyt reseptilääkkeet. Uudenlainen apteekkipalvelu on ollut toiminnassa vuodesta 2011 saakka. Palvelun toteuttaa Euran apteekki.

Verkkokaupasta voi reseptilääkkeiden lisäksi hankkia itsehoitolääkkeitä ja paljon muita tuotteita. Verkkoapteekissa ostosten tekeminen on vaivatonta. Laajan valikoiman tuotteet toimitetaan nopeasti haluttuun noutopisteeseen. Netistä ostamisen helppous laajenee siis myös lääkkeisiin ja apteekkituotteisiin.

Perheenjäsenten ja lemmikkien terveydeksi – kaikki apteekkituotteet kätevästi netistä

Verkkoapteekin valikoimissa on laaja ja kattava valikoima kaikenlaisia tuotteita koko perheen sekä lemmikkieläinten hyvinvointiin. Netistä on vaivaton tilata kerralla kaikki tarvittava. Valikoimissa on myös tuotepaketteja esimerkiksi lahjaksi. Kampanjat muistuttavat ajankohtaisista tuotteista, kesällä aurinkovoiteista ja hyttyskarkotteista, talvella vaikkapa ulkoiluvoiteesta tai lisävitamiineista.

Kaikki eivät ehkä tiedä, että apteekissa on myös kattava valikoima kosmetiikkaa. Valikoimassa on erityisesti herkkäihoisille tarkoitettuja hellävaraisia tuotteita. Apteekkikosmetiikka on laadukasta ja sopii kaikille. Verkkoapteekissa on saatavilla lukuisia tuttuja laatumerkkejä, kuten Lumene, Vichy tai Eucerin. Apteekissa on vaihtoehtoja myös ympäristön, eläinten ja luonnon hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tarjolla on kasviperäisiä vaihtoehtoja mm. omega-oljyjä sekä luonnonkosmetiikkaa.

Apteekkituotteet-verkkokaupan tuotevalikoimassa on monenlaisia itsehoitotuotteita. Omat tuotteensa löytää ihonhoitoon, allergioihin ja iho-oireisiin, pienten haavojen hoitoon, flunssaan ja särkyyn. Lääkekaappi kotona, mökillä ja matkalla on helppo varustaa täydelliseksi verkkoapteekin opastuksella. Kotona on aina hyvä olla perusvalikoima lääkkeitä, sidetarpeita ja tarvikkeita: ripulilääke, lääkehiiltä, kyypakkaus allergiareaktioihin ja nuhasuihketta. Lisäksi tarvitaan laastareita ja haavanhoitotuotteita. Erityisesti lapsiperheissä on otettava huomioon lääkkeiden sopivuus lapsille. Perheenjäsenten sairaudet ja allergiat otetaan luonnollisesti huomioon lääkehankintoja tehtäessä. Apteekkituotteet.fi-verkkokauppa tarjoaa ohjeita ja neuvoja lääkkeiden ja itsehoitotuotteiden hankintaan. Apteekkituotteet kuuluvat osana elämän iloihin ja arjen sattumuksiin, kuten painonhallintaan, tupakasta vieroittautumiseen tai raskausaikaan.

Ostamisen helppoutta ja luotettava toimitus

Tuotteet pakataan erityisen huolellisesti siten, että ne kestävät kuljetuksen ehjinä. Jotta lääkepaketit tulisivat varmasti asiakkaalle perille käyttökuntoisena, ei resepti- ja itsehoitolääkkeitä toimiteta ulkona oleviin postilaatikoihin. Näin paketit eivät altistu sääolosuhteille, kosteudelle tai kylmyydelle. Verkkoapteekki ei myöskään toimita lääkkeitä, jotka vaativat kylmäsäilytyksen, koska kylmäketjun jatkuvuutta ei voida taata.

Apteekkituotteet.fi on Suomessa uudenlainen täyden palvelun verkkoapteekki. Kokemuksia ostamisesta ja tuotteista löytyy netistä mm. keskustelupalstoilta tai vertaa.fi-sivuston käyttäjäkokemuksista. Apteekkituotteet-sivustolla on kysymys- ja vastausosio, josta löytää vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Asiakaspalvelu vastaa käyttäjien kysymyksiin arkisin virka-aikaan sekä sähköpostitse.

Verkkoapteekilla on omia tarjouskampanjoita, mm. ajankohtaisista tuotteista. Lisäksi Apteekkituotteet voi tarjota kampanjanomaisesti toimituskuluttoman tuotteiden toimituksen. Verkosta löytyvillä alennuskoodeilla voi ostoksista saada vielä lisäetuja. Alennuskoodeja voi etsiä esimerkiksi alennuskoodeja.fi- ja alennus.fi-sivuilta. Apteekkituotteet-sivuilla voi osallistua arvontoihin, tilata verkkoapteekin uutiskirjeen tai tilata maksuttomia vaihtuvia näytetuotteita. Sivustolla on myös kattava opastus tilauksen tekemiseen, sähköisen eReseptin käyttämiseen sekä tietoa toimituksista.

Maksutapoja on useita, verkkopankkimaksun ja luotto- tai maksukorttien lisäksi osamaksulla ja laskulla maksaminen ovat mahdollisia. Tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus. Poikkeuksen muodostavat reseptilääkkeet, joille ei voi lainsäädännöllisistä syistä myöntää palautusoikeutta.

Tiivistelmä

  • Apteekkituotteet on Suomen ensimmäinen verkkoapteekki, josta voi hankkia myös reseptilääkkeitä. Apteekissa myytävät tuotteet, lääkkeet ja rasvat, on helppo valita verkkokaupan kattavista valikoimista. Ne voi noutaa muun asioinnin yhteydessä halutusta noutopisteestä tai tilata kotiin kuljetettavaksi.
  • Toimitusaika: 1-4 päivää
  • Toimitustapa: nouto postitoimipisteestä tai pakettiautomaatista. Nouto Matkahuollosta, Siwasta, Valintatalosta, Euromarketista tai paketin kotiinkuljetus. Reseptilääkkeet toimitetaan ainoastaan postin noutopisteisiin tai pakettiautomaatteihin.
  • Maksutavat: kotimaiset verkkopankit, yleisimmät luotto- ja debitkortit, lasku tai osamaksu, PayPal
  • Toimituskulut: 3,95-7,95 euroa, tilaukset ulkomaille 4,95-23,54 euroa
Eura