CDON.com

CDON.com

cdoncom
Päätason tuotekategoriat


CDON on ruotsalainen verkkotavaratalo, joka on osa suurempaa CDON Group -yhtiötä. CDON on erikoistunut kodinelektroniikan verkkomyyntiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa cd–levyt, tietokonepelit sekä muu kodinelektroniikka. Verkkosivuilla on myös myynnissä paljon muuta sekalaista tavaraa puutarhatuoleista lenkkareihin. CDON-verkkotavaratalossa on valtava valikoima musiikkia ja elokuvia. Tarjolla on yli miljoona ladattavaa tiedostoa, silti tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti. CDON-verkkotavaratalossa on jokaiselle jotain. Nettikaupan hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Suurien erien sisäänosto sekä varastointimahdollisuudet tekevät sen, että yritys pystyy myymään tuotteitaan hiukan edullisemmin. CDONilla ei myöskään ole rasitteena suuria liikehuoneistoa, sillä se toimii kokonaan verkkoympäristössä.

CDON kirjat

CDON-nettikaupassa on tarjolla suuri valikoima kirjoja. Tuotevalikoimasta löytyvät niin lukion kurssikirjat kuin eroottiset romaanitkin. CDONin kotisivuilla kirjat on jaettu eri alakategorioihin, joten kirjojen löytäminen ja tarkastelu on helppoa. Verkkokauppa tarjoaa suosituimmat bestsellerit ja vanhat klassikot sopuhintaan.

Elokuvat, pelit ja musiikki

Elokuvien, pelien ja musiikin osalta on CDON myöskin lajitellut aineiston eri kategorioihin aihealueen mukaan. Verkkosivuilla kyseisen aiheen kohdalla on myös nähtävissä top-listat. Kymmenen suosituimman elokuvan, pelin tai musiikin top-listat voidaan tarkistaa CDONin sivuilta. Markkinoille tulevat tuotteet ovat myös näkyvillä alakategorioista. Mikäpä sen mukavampaa, kuin tarkastella markkinoille tulevaa tuotetta jo etukäteen!

Elektroniikka ja matkapuhelimet

Virtuaalitavaratalon elektroniikka- ja matkapuhelinhyllystä löytyy kaikki kotiin tarvittava kodinelektroniikka. Valikoima kattaa televisiot, tietokoneet, matkapuhelimet, kamerat ja taulutietokoneet sekä oheistarvikkeet. Kodin elektroniikka on laadukasta ja tuotemerkit ovat maailmalla tunnettuja suurten elektroniikkayritysten omia merkkejä. Kodinelektroniikkaa ostaessa seuraa tuotteen mukana aina takuu. Joskus CDONin verkkosivuilta www.cdon.fi saatetaan tehdä todellisia löytöjä. CDONilla on usein kampanjahintaisia tuotteita myynnissä, jolloin alennukset saattavat olla hyvinkin tuntuvia.

Koti, puutarha ja kodinkoneet

Koti, puutarha ja kodinkoneet muodostavat oman osastonsa CDONin verkkokaupassa. Kodinkoneet-kategoriasta löytyvät kaikki keittiöön tarvittavat laitteet sekä pyykinpesukoneet. Tuotevalikoimassa on meille kaikille tuttuja merkkejä kuten Whirlpool, Siemens ja Boch. Kodinpienkoneet löytyvät Koti ja Keittiö -otsikon alta. Pienkoneisiin kuuluvat kahvinkeittimet, hiustenkuivaajat, leivänpaahtimet ja paljon muuta kodin pienelektroniikkaa. Tuotemerkkejä on edustettuna kaiken kaikkiaan muutamia kymmeniä. Puutarhakalusteet ja työkalut on sijoitettu samalle osastolle. Valikoimasta löytyy kaikenlaista ruohonleikkuurobotista nurmikon trimmaussaksiin.

Urheilu ja vapaa-aika

Urheilu ja vapaa-aika -sivu on unelmien täyttymys sekä ulkoilmasta nauttivalle kalamiehelle että kuntosalin kovimmalle himotreenaajalle. CDON-nettikaupasta löytyvät urheiluvaatteet ja jalkineet lajiin kuin lajiin. Myös aurinkolasit ja sykemittarit kuuluvat nykyaikaisen urheilija varusteisiin. Urheilijat ja vapaa-aikailijat löytävätkin kaiken tarvitsemansa ja vähän muutakin CDON.fi-verkkotavaratalosta.

Vaatteet ja kengät

Vaatteet ja kengät koko perheelle tilataan helposti ja nopeasti CDON-nettikaupasta. Vaatevalikoimasta löytyvät takit, housut, paidat ja kengät niin vanhukselle, aikuiselle, nuorelle kuin lapsellekin. CDON-nettikaupan vaatteet ovat korkealaatuista merkkitavaraa. Tunnetut tuotemerkit on listattu verkkosivuilla vaatteet ja kengät -kategorian reunassa.

CDON.com lyhyesti

  • CDONin omilta verkkosivuilta osoitteessa www.cdon.fi ostaminen on helppoa. Uudeksi asiakkaaksi liitytään rekisteröitymällä CDONin jäseneksi. Maksaminen onnistuu monella eri tavalla. Maksaa voidaan verkkopankissa, luottokortilla, Klarna-laskulla, PayPal-tiliä käyttämällä tai osamaksulla. Ostaminen verkkokaupasta on turvallista. Tietoliikenne asiakkaan ja CDON.comin välillä on suojattu. CDONin tuotteilla on täysi, 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Toimitusmaksut CDON.comin tuotteilla vaihtelevat eri rahtimaksujen mukaan. Rahtimaksuja voidaan tarkastella verkkosivuilla etukäteen. Tavaran tilauksen yhteydessä ilmoitetaan tarkat rahtimaksut ennen tilauksen hyväksymistä. Suuremmat tuotteet toimitetaan lähipostiin ja pienemmät tulevat suoraan tilaajan postilaatikkoon.
  • CDON.fi on suuri verkkotavaratalo netissä.
  • Osoitteesta www.cdon.fi voidaan hankkia kaikki tarvitut tuotteet edullisin hinnoin.
  • Tuotteilla on nopeat toimitukset. Ostoksista pääsee nauttimaan parissa arkipäivässä. Toimituskulut ovat edulliset.
  • CDON.comin facebook sivun löydät täältä.
Malmö, Sverige