Boozt

Boozt

boozt

Booztin laajasta valikoimasta löytyvät muodikkaat vaatteet koko perheelle edullisesti. Verkkomyymälästä voi tilata yli 300 vaatemerkin tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Tuotevalikoimassa on huomioitu etenkin pohjoismaisten suunnittelijoiden laadukkaat merkit ja vaatteet. Yritys onkin onnistunut kasvattamaan suosiotaan erityisesti Euroopan pohjoisosassa. Toisena erikoisuutena voidaan mainita myös kattava valikoima golfiin tarkoitettuja merkkejä. Lacosten tai Ralph Laurenin poolopaita päällä tyylikäs look onnistuu helposti myös golfkentällä. Tilaaminen netistä onnistuu helposti ja nopeasti. Erilaiset merkit ja tuoteryhmät löytyvät kätevästi selkeän valikon ja hakutoiminnon avulla. Verkkomyymälän etusivulla on myös mainittu erilaiset kampanjat ja alennuskoodit huippuedullisten ostoksien tekoon.

Booztin maailmassa yhdistyvät tyyli ja toimivuus

Boozt on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen se on kasvattanut suosiotaan nopeasti. Yrityksen päämaja on Ruotsissa, mutta nettimyymälä toimii jo useassa Euroopan maassa kuten Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Tyytyväiset asiakkaat kehuvat varsinkin nopeata 2-4 päivän toimitusaikaa ja palvelun hyvää toimivuutta. Myös laajaa, sadoista tunnetuista merkeistä koostuvaa valikoimaa kiitellään. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle kuriiripalvelulla. Yli 59 euron ostoksissa toimitus on ilmainen, joten kerralla suurempia ostoksia tekevät saavat parhaimman diilin. Tuotteiden palautus on ilmainen 30 päivän ajan, mikä tuo tilaamiseen lisää joustavuutta. Mikäli jokin tuote ei jostain syystä miellytä, se voidaan palauttaa helposti joko postin tai UPS-kuuriripalvelun avulla. Netistä ostaminen on turvallinen ja aikaa säästävä ratkaisu. Erilaisten alennusten ansiosta netistä ostaminen on myös erityisen kannattavaa.

Muodin parhaimmat nimet edullisesti osoitteesta Boozt.com

Booztin verkkomyymälästä löytyvät johtavat pohjoismaiset ja kansainväliset merkit samasta paikasta. Tuttuja top-brändejä ovat esimerkiksi Ralph Lauren, Lacoste ja Desigual. Myös suositut tanskalaiset ja ruotsalaiset merkit kuten Filippa K, Bruuns Bazaar ja Dagmar tarjoavat upeita kokemuksia muodin parissa. Booztin valttikortti on valikoiman monipuolisuus. Tarjonnasta löytyvät sekä rennot, trendikkäät että tyylikkäät vaatteet moneen eri tilanteeseen. Naiset voivat valita laajasta valikoimasta paitoja, housuja, mekkoja ja jalkineita. Asukokonaisuuksia voidaan täydentää tyylikkäillä asusteilla kuten muodikkailla laukuilla, hatuilla ja huiveilla. Miehille nettimyymälä tarjoaa monenlaisia muodin herkkupaloja niin arkisiin kuin juhlaviinkin tilanteisiin. Oli kyseessä sitten rennot farkut tai tyylikäs puku, osoitteesta Boozt.com löytyy varmasti oikea vaihtoehto. Myös lapset on huomioitu tarkkaan mietityssä tuotevalikoimassa. Pienille vauvoille löytyvät erilaiset bodyt ja haalarit. Isommille tytöille ja pojille löytyy laaja valikoima housuja, paitoja, takkeja ja kenkiä. Suosittuja merkkejä ovat mm. Molo, Ticket to Heaven ja Hummel.

Edullista muotia netistä alennuskoodeilla ja -kupongeilla

Vaatteiden tilaaminen netistä onnistuu vaivattomasti ja nopeasti. Verkkokauppa tarjoaa neljä eri maksutapaa, ja tuotteita voidaan ostaa myös osamaksulla. Kun ostaessa käytetään alennuskoodeja tai -kuponkeja, useat tuotteet voidaan saada vieläkin edullisempaan hintaan. Sivustot alennuskoodeja.fi ja alennus.fi. tarjoavat mahtavia säästöjä nettiostoksia tehdessä. Näin verkossa shoppailu tulee vieläkin edullisemmaksi. Koodin käyttö on helppoa ja nopeaa. Koodi syötetään tilausta tehdessä sille määrättyyn, omaan kenttään. Säästetty summa näytetään selkeästi tilauksen lopussa. Asiakaspalvelun tavoittaa tarvittaessa numerosta: 075 325 20 77. Numero palvelee arkisin klo 9-20 välisenä aikana. Kyselyt voidaan myös lähettää sähköpostitse. Koska yritys ottaa laadukkaan asiakaspalvelun hyvin vakavasti, kaikkiin kyselyihin ja kommentteihin luvataan vastaus 48 tunnin sisällä.

Kooste

  • Boozt on monipuolinen, laadukkaiden muotimerkkien verkkokauppa, jonka erikoisuutena ovat pohjoismaisten suunnittelijoiden tuotteet. Laaja nettivalikoima sisältää trendikkäät vaatteet koko perheelle. Myös golfin harrastajille löytyy laaja valikoima laadukkaita merkkituotteita.
  • Toimitusaika: 2-4 päivää.
  • Toimitustapa: UPS-kuriiripalvelulla.
  • Maksutavat: verkkopankki, pankki- tai luottokortit, lasku, osamaksu, PayPal.
  • Toimituskulut: ilmaiset toimitukset yli 59 euron korttitilauksiin.
  • Ilmainen palautus 30 päivän ajan.
  • Booztin löydät myös Facebookista.
Malmö, Ruotsi
Y-tunnus: 556710-4699