e-ville

e-ville

e-ville
Päätason tuotekategoriat
3d-tulostus ja diy
Action-kamerat
Akut
Apple iphone
Audio
Autohifi
Autoilu & työkalut
Auton mittarit
Autovalot
Dronet ja lennokit
Eränkäynti
Hyvinvointi
Kaapelit
Kalastus
Kodin valaistus
Kodinturva
Koti
 
Koti ja harrastukset
Kotiviihde
Kuvaustuotteet
Laturit & kaapelit
Laukut ja lompakot
 
Leiriytyminen
Lisävarusteet & varaosat
Moottoripyöräily
Muut
New tech
 
Obd-lukijat
Pc
Pc-tarvikkeet
Pelaaminen
Polkupyörät
 
Projektorit
Puhelimet
Puhelintelineet
Pyörät & kulkupelit
Radio-ohjattavat
 
Stressilelut
Suojat älypuhelimille
Suomi-varasto
Suosituimmat ja uutuustuotte..
Sähkökulkuneuvot
 
Tabletit & suojat
Terveys ja hygienia
Tuning
Työkalut
Urheilu
 
Valaisimet
Valo- ja videokuvaus
Vapaa-aika
Vr-, ar- ja mr-lasit
Älyrannekkeet
 

E-ville.com on kiinalaisten tavaroiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Sen on perustanut vuonna 2006 Hong Kongiin muuttanut Ville Majanen. Yritys on nopeasti laajentunut työllistämään 20 työntekijää, ja tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita on jo 200 000. E-ville.comin valikoimiin kuuluu yli 5000 tuotetta, joten sieltä on helppo löytää jokaiselle jotain. Tuotevalikoimasta löydät kaikkea mahdollista piknikalustasta salakuuntelulaitteisiin. Suurimmat tuoteryhmät ovat autotuotteet, elektroniikka, hupituotteet ja kodin sisustamiseen ja ruuanlaittoon liittyvät tuotteet sekä naisille suunnatut tuotteet. Autotuotteista esimerkkinä voisi mainita erilaiset työkalut, vikakoodinlukijat, autotarrat ja peruutuskamerat. Elektroniikkatuotteiden joukossa on puolestaan mittavat määrät erilaisia kännyköitä, tietokonetarvikkeita, pelikonsoleja ja kameroita. Hupituotteisiin lukeutuvat vaikkapa erilaiset lelut ja rakennussarjat. Kotiin liittyvien tuotteiden kirjo on laaja. Verkkokaupan valikoimissa on esimerkiksi erilaisia astioita ja keittiövälineitä, sisustustuotteita, tekstiilejä ja lamppuja. Naisille suunnattujen tuotteiden joukosta löytyy kauneudenhoitovälineitä, runsaasti koruja, hiustenhoitotuotteita, laukkuja ja vaatteita. Lisäksi verkkokaupasta löytyy myös esimerkiksi lemmikkieläintarvikkeita, pyöräilytarvikkeita ja urheiluvälineitä. Halutessaan voisi siis sisustaa E-ville.comin valikoimilla lähes koko talon. Mahtavan valikoiman lisäksi E-ville.comin valttikorttina on sen edullisuus. Halvat hinnat on mahdollista saavuttaa Kiinan halvan hintatason avulla ja ostamalla tuotteet suurissa erissä suoraan valmistajilta ilman välikäsiä. Toki jos haluaa alennusta verkkokaupan jo entisestäänkin edullisista hinnoista, kannattaa etsiä netistä alennuskoodeja. Kiinalaisten tuotteiden ostaminen netistä saattaa epäilyttää joitakuita, mutta aivan turhaan. Jokaisesta tuotteesta on verkkokaupassa selkeä kuva sekä lyhyt sanallinen kuvaus. Verkkosivuilta voi myös lukea muiden käyttäjien kokemuksia ja seurata ahkerasti päivittyvää blogia. Tuotteet ovat huolellisesti valittuja ja korkealaatuisia. Lisäksi niillä on takuu, tavallisimmin 3-12 kuukautta. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, josta ei koidu lisäkuluja asiakkaalle. Erittäin ystävälliseksi kehuttu asiakaspalvelu neuvoo asiakkaita mielellään tuotteiden valintaan ja tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Helpointa on ottaa yhteyttä verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Tilaaminen e-ville verkkokaupasta

Tilaaminen netistä on yksinkertaista. Tilausten käsittely vie yleensä noin 1-3 päivää. Asiakas saa tilauksestaan sähköpostiin varmistuksen, jotta hän voi olla varma tilauksensa rekisteröitymisestä. Oman tilauksensa voi tarkistaa myös verkkokaupan Oma tili -osiosta, mikäli on kirjautumishetkellä luonut oman käyttäjätilin. Kaikki tuotteet lähetetään joko Kiinan, Singaporen tai Sveitsin postilaitoksen kirjattuina postilähetyksinä, mikä mahdollistaa paketin kulun seuraamisen henkilökohtaista seurantakoodia käyttäen. Postin kulussa kestää tavallisesti 8-15 vuorokautta. Erilliset tuotteet lähetetään teknisistä syistä usein erillisissä paketeissa, joten ne eivät välttämättä saavu yhtä aikaa. Toimitus on ilmainen yli 10 €:n arvoisiin tilauksiin. Alle 10 €:n arvoisista tilauksista peritään 5 €:n toimitus- ja käsittelymaksu. Yli 22 €:n arvoiset tilaukset on tullattava, mutta tullaaminen on erittäin helppoa ja onnistuu hyvin vaivattomasti tullin internet-sivujen välityksellä. Maksaminen onnistuu verkkopankin kautta suoramaksuna, tilisiirrolla, Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla, Paypalin kautta tai Klarna-laskulla. Asiakas voi käyttää maksamiseen myös asiakastililleen aiemmista ostoista kertyneitä Diel-rahoja, joita voi keräillä myös esimerkiksi kirjoittamalla tuotearvosteluita. Koko tilauksen voi maksaa Diel-rahoilla. Kannattaa siis keskittää ostoksensa E-ville.comiin.

Tiivistelmä E-ville.comista

  • E-ville.com on suomalaisomisteinen verkkokauppa, joka on erikoistunut kiinalaisten tuotteiden maahan tuomiseen ja myymiseen. Erittäin laajaan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi autotuotteet, elektroniikka, kodintuotteet, naisille suunnatut tuotteet ja vapaa-ajantuotteet.
  • Tilaukset toimitetaan postitse kirjattuina lähetyksinä.
  • Toimituskuluja ei peritä yli 10 €:n arvoisista tilauksista. Alle 10 €:n tilauksista peritään 5 €:n lähetyskulut.
  • Normaali toimitusaika vaihtelee 8-15 vuorokauden välillä. Tuotteet saatetaan postittaa useassa erässä.
  • Monia tapoja maksaa: Maksutapoina käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard, verkkopankkimaksut, tilisiirto, maksaminen Paypalin kautta tai Klarna-laskulla. Myös aiemmista ostoksista kertyneitä Diel-rahoja voi käyttää maksamiseen.
  • Hong Kong, Kiina
    Takaisin