Terveinjaloin

Terveinjaloin

terveinjaloin
Päätason tuotekategoriat

Terveinjaloin-verkkokauppa tarjoaa kaikenlaiset tuotteet jalkojen hyvinvointiin. Jalkojen hyvinvoinnista huolehtiminen on erittäin tärkeä osa jokaisen yleistä hyvinvointia. Jaloista huolehtiminen ennaltaehkäisee myös muiden vaivojen syntymistä. Terveinjaloin-verkkokaupan omistaa suomalainen JET-Logistics osakeyhtiö, joka toimii Virossa. Terveinjaloin.fi-nettikauppa toimii Virosta käsin, mikä mahdollistaa asiakkaille edulliset ja kilpailukykyiset hinnat. Verkkokaupan ylläpidosta ja toimivuudesta huolehtivat monet suomalaiset terveysalan ammattilaiset. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat laadultaan erinomaisia ja tarkoin valikoituja. Näin saadaan taatusti hyvin toimivat, laadukkaat ja pitkään kestävät tuotteet.

Verkkokaupan sivuilta löytyy tietoja sekä ohjeita jalkojen hoitoon. Mikä vaivaa? – osiosta saa kätevästi lisää tietoa ja hoito-ohjeita eri vaivoille. Samalla löytyy suoraan kyseiseen vaivaan suositellut tuotteet, eikä niitä tarvitse erikseen etsiä. Netistä etsimällä löytää muiden käyttäjien kokemuksia tuotteista. Terveinjaloin-verkkokauppaan on kerätty monien eri valmistajien tuotteita. Tarjolla on muun muassa Allpresan, Baman, Emendon, Siliposin, Suvan ja Taccon tuotteita. Terveinjaloin.fi-sivuilta pääsee suoraan kaikkien valmistajien sivuille. Valikoimat ja kategoriat ovat selkeät, mikä helpottaa tuotteiden selaamista ja ostamista. Terveinjaloin.fin tuotevalikoimaan kuuluu paljon erilaisia pohjallisia ja tukia. Kesällä useimpien jalkapohjat hikoilevat kenkiä käytettäessä. Tähän auttavat deo-pohjalliset, jotka vähentävät hikoilua. Valikoimista löytyy paljon erilaisia sukkia, kuten urheilu-, geeli- ja diabetessukkia. Jalkojen ja varpaiden hoitoon on saatavilla monia eri tuotteita, kuten virkistäviä jalkakylpyjä, laitteita jalkakylpyjen tekoon, aitoja Credo-kynsileikkureita, tuotteita kantapäiden hoitoon sekä jalkaraspeja kovan ihon pehmentämiseen. Jalkineista löytyy miesten ja naisten terveysjalkineita sekä liukkaille keleille tarkoitettuja käteviä liukuesteitä. Kuivien jalkojen ihonhoitoon ja kosteutukseen löytyy kosteuttavia sukkia sekä voide- ja sumutekategoriasta erilaisia kosteuttavia rasvoja. Jos kaipaa raikkaampia kenkiä, kannattaa vilkaista kenkädeodorantteja. Urheilijat sekä muut liikuntaa harrastavat löytävät verkkokaupasta varmasti paljon tarpeellisia ja mieluisia tuotteita. Verkkokaupasta löytyvät myös 25, 50 ja 100 euron lahjakortit, joita voi antaa lahjaksi vaikka kaikille läheisille. Noutamalla alennuskoodeja netistä, esimerkiksi alennuskoodit.fi-sivustolta, saa ostoksien hintaa entistäkin halvemmaksi.

Terveinjaloin-verkkokaupan tuotteet lähetetään tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä, joten ne saa 2-5 arkipäivässä. Toimitusmaksut ovat 2,90 € - 21,50 €. Tarkka maksu määräytyy valitun toimitustavan ja paketin painon perusteella. Kassalta näet automaattisesti toimituskulujen hinnan. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Verkkokaupassa voi valita maksutavaksi verkkopankit, Joustorahan, Neocardin tai APE-kukkaron. Asiakaspalveluun saa helpoiten yhteyden lomakkeen täyttämällä.

Terveinjaloin.fin uutiskirjeen tilaaminen sähköpostiin kannattaa. Kirjeitä tulee kuukaudessa korkeintaan kaksi, joten sähköposti ei täyty pelkistä uutiskirjeistä. Uudet tuotteet ja jalkojenhoito-ohjeet tulevat aina ensimmäisenä sähköpostiin, joten sivuja ei tarvitse seurata tämän takia. Luvassa on runsaasti tarjouksia, joita saavat vain uutiskirjeen tilaajat. Kirjeen tilaajille lähetetään myös ajoittain alennuskuponkeja. Tilaus ei maksa mitään, ja peruutuksen voi tehdä milloin tahansa vain yhdellä klikkauksella. Elämänlaatu paranee, kun jalat voivat hyvin.

Kooste

  • Terveinjaloin.fi on JET-Logistics Oy:n omistuksessa oleva suomalainen yritys, joka toimii Virosta käsin.
  • Verkkokaupasta löytyvät kaikenlaiset tuotteet jalkojen hoitoon ja hyvinvointiin sekä kolme erisuuruista lahjakorttia, jotka ovat hyvä lahjaidea ihan kaikille.
  • Jalkojen hyvinvointi edesauttaa myös yleistä hyvinvointia.
  • Valikoimissa sukkia, pohjallisia, erilaisia tukia, paljon tuotteita jalkojen ja varpaiden hoitoon, terveysjalkineita miehille ja naisille sekä kätevät liukuesteet talveksi.
  • Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää.
  • Maksutapoina verkkopankit, Joustoraha, Neocard ja APE-kukkaro.
  • Toimituskulut 2,90 €- 21,50 € riippuen toimitustavasta ja lähetyksen painosta.
  • Uutiskirjeen tilaus kannattaa, saat aina uusimmat tuotteet ja ohjeet ensimmäisenä sähköpostiin. Lisäksi saat tarjouksia ja alennuskuponkeja vain uutiskirjeen tilaajille. Tilaamalla uutiskirjeen saa rahanarvoisia etuja, eikä se maksa mitään. Kirjeitä saapuu enintään kaksi kertaa kuussa.